PARALEL YAPI İNCİ’Yİ HEDEF Mİ ALDI

Cemaate yönelik Sakarya’da tek adım atan yetkili isim olan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Paralel Yapı’nın hedefi haline geldi.

PARALEL YAPI İNCİ’Yİ HEDEF Mİ ALDI


İddialara göre, cemaate yönelik Sakarya’da tek adım atan yetkili isim olan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Paralel Yapı’nın hedefi haline geldi.

İstanbul merkezli olmak üzere Ali İnci’nin ve kardeşi Halit İnci’nin işyerleri hakkında inceleme çalışmaları yapıldığı öğrenilirken Ali İnci’nin şahsi hayatı ile ilgili de çalışmalar yapılıyor.

Son olarak Cemaat Yurtlarını kapatan Ali İnci’ye karşı başlatılan operasyonla birlikte Paralelci olduğu iddia edilen Büyükşehir bürokratının Orman Park’ta yemek yediği görüştüğü medya patronu ve Gazetecilerin Ali İnci hakkında aynı tarihlerde aleyhte haber yapması da dikkat çekti.

www.sakaryataraf.com


Güncelleme Tarihi: 25 Temmuz 2014, 15:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
Fatih
Fatih - 10 yıl Önce

ali inci gibi bir başkanın cemaat yurtlarına yaptıklarını inanmakta zorlanıyorum.bu gercekten üzücü olmuş.eğitim öğretim gören gençlere ilim aşılayan bu yerlere böyle yaptırımlar yapmak siyasetçilere hiç bir zaman yakışmaz.hükümet böyle davransa dahi başkanın böyle yapması gercekten üzücü

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184