PROJELERİMİZ İLÇEMİZİN TAMAMINA HİTAP EDECEK

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Köy ziyaretlerinde vatandaşlara seslenerek, Büyükşehir Yasası ile birlikte Köylerimizde ki mevcut yapılardan ücret alınmadan proje ve ruhsatları vereceğiz. Kazanılmış olan bir hak kaybedilmez dedi.

PROJELERİMİZ İLÇEMİZİN TAMAMINA HİTAP EDECEK


MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Harmantepe, Muradiye, Paşaköy ve Hallaçköy’de vatandaşlarla bir araya geldi.

Yayla turizmini canlandıracağız

Harmantepe köyünde vatandaşlara Yayla’mızın olduğu bölgemize şenlik yapılacak bir hale getirmek için gerekli tüm çalışmalarımızı yaparak sizlerin hizmetine sunacağız.

Yayla turizmini daha da geliştireceğiz. Bu bölgede yaşayan insanlarımız gönül rahatlığı ile Yayla şenlik alanımıza istediği zaman giderek piknik ve zaman geçirebilecekler.

Halk ile iç içe Belediyecilik

Köy ziyaretlerinde vatandaşlara seslenen MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Göreve geldiğimizde Kapalı kapılar ardında oturan bir belediye  başkanlığı yapmayacağız. Vatandaşımız gönül rahatlığı ile gelebilecekler.

Biz Belediye  Başkanı olarak halkımızın içerisinde olacağız.
Bugün nasıl sizlerin içerisindeysem göreve geldiğimizde sizin içinizde olacağım. Biz halka tepeden bakan bir belediyecilik anlayışını sona erdirip. Halkın içerisinde halkımız gibi olacağız. Hendeğe huzur getireceğiz. Vatandaşımız bir sabah kalktığında birilerinin arsasına ortak olduğunu görerek uyanmayacak.

Devlette devamlılık esastır

Büyükşehir yasası ile ilgili bilgiler de veren Babaoğlu, Köylerimizin mahalle statüsüne girmesi ile köylerimizde mevcut yapılardan ruhsat ve proje istenecek.

Daha önce Köy karar defteri ile alınırken şimdi Belediyelere devredildi. Bugüne kadar yapılan mevcut yapılardan proje ve ruhsat istenecek. Biz göreve geldiğimizde köylerimizde ki mevcut yapılarımızdan ruhsat ve proje ücreti almayacağız. Devlette devamlılık esastır.

Bu sorumluluğu da vatandaşımıza değil sorumluluğu üzerimize alarak vatandaşımızın kazanılmış haklarını hiçbir ücret almadan iade edeceğiz. İlçe merkezimi
z ile birlikte Hendeğimizin tamamına hitap edecek projelerimiz ile Belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz.

Babaoğlu konuşmasının ardından Vatandaşlar ile sohbet ederek  sorun ve taleplerini dinledi.

Coşku ve ilgi ile Babaoğlu’nu karşılayan Vatandaşlar ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek tam destek sözü verdiler.

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2014, 09:12
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184