PROJELERİMİZ İLÇEMİZİN TAMAMINA HİTAP EDECEK

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Mahalle ve Köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek biryandan Projelerini anlattı

PROJELERİMİZ İLÇEMİZİN TAMAMINA HİTAP EDECEK


MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Mahalle ve Köy ziyaretlerinde vatandaşlarla bir araya gelerek biryandan Projelerini anlattı,bir yandan Büyükşehir Yasası hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Günde en az 15 toplantı gerçekleştiren Babaoğlu’nun yanı sıra Kadın Kolları ve Belediye Meclis Üyesi Adayları da bir yandan çalışmalarını sürdürerek kapı kapı dolaşıyorlar.

MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Bayraktepe Mahallesi,Sofular, Sivritepe , Şeyhler ,Eski Bıçkı ve Dededüzü Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

İki yakayı birleştireceğiz

Bayraktepe Mahallesinde düzenlenen ev toplantısına ilgi yoğun olunca bahçede gerçekleşti. Özellikle Bayanların yoğun ilgi gösterdiği toplantıda Babaoğlu,İlçe Merkezinde yapacakları projeler hakkında bilgiler verdi.

Babaoğlu yaptığı konuşmada “Özellikle bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız ilçe merkezine gidiş gelişlerde büyük sıkıntı yaşıyorlar.D-100 Karayolunun ilçemizden geçmesi nedeniyle bir çok insanımız kazada hayatını kaybetti veya yaralandı.Biz göreve geldiğimiz de burada çözüme kavuşturacak projemizi hayata geçireceğiz.Hayata geçireceğimiz projemiz ile D-100 karayolunu alta alacağız.Bu sayede bu mahallemizi de ilçemiz ile bütünleştirerek ilçemizin iki yakasını birleştireceğiz.Alt yapı sorunlarını ve gerekli tüm hizmetleri sunarak halkımızın huzur ve refah seviyesini en üst seviyeye çıkarmak için ekibimiz ile birlikte gece gündüz çalışacağız” dedi.

Bayraktepe Mahallesinde yaptığı toplantı sonrası Babaoğlu ve ekibi Sofular,Sivritepe, Şeyhler ,Eski Bıçkı ve Dededüzü Köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

 

Halk ile iç içe  Belediyecilik

Köy ziyaretlerinde vatandaşlara seslenen MHP Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu “Göreve geldiğimizde Kapalı kapılar ardında oturan bir belediye  başkanlığı yapmayacağız. Vatandaşımız gönül rahatlığı ile gelebilecekler. Biz Belediye  Başkanı olarak halkımızın içerisinde olacağız.Bugün nasıl sizlerin içerisindeysem göreve geldiğimizde sizin içinizde olacağım.Biz halka tepeden bakan bir belediyecilik anlayışını sona erdirip.Halkın içerisinde halkımız gibi olacağız.Hendeğe huzur getireceğiz.Vatandaşımız bir sabah kalktığında birilerinin arsasına ortak olduğunu görerek uyanmayacak”

Devlette devamlılık esastır

Büyükşehir yasası ile ilgili bilgiler de veren Babaoğlu” Köylerimizin mahalle statüsüne girmesi ile köylerimizde mevcut yapılardan ruhsat ve proje istenecek. Daha önce Köy karar defteri ile alınırken şimdi Belediyelere devredildi. Bugüne kadar yapılan mevcut yapılardan proje ve ruhsat istenecek. Biz göreve geldiğimizde köylerimizde ki mevcut yapılarımızdan ruhsat ve proje ücreti almayacağız. Devlette devamlılık esastır. Bu sorumluluğu da vatandaşımıza değil sorumluluğu üzerimize alarak vatandaşımızın kazanılmış haklarını hiçbir ücret almadan iade edeceğiz. İlçe merkezimi ile birlikte Hendeğimizin tamamına hitap edecek projelerimiz ile Belediyecilik nasıl yapılır göstereceğiz.

Babaoğlu konuşmasının ardından Vatandaşlar ile sohbet ederek  sorun ve taleplerini dinledi.

Şeyhler Köyünde minik bir kız çocuğu bir kağıt üzerinde Babaoğlu’na çizdiği resmi verdi ve hatıra fotoğrafı çekilmek istedi.Minik kız ile ilgilenen Babaoğlu,kendisinin resminin çizili olduğu kağıdı saklayacağını ve kendisi için çok anlamlı bir hediye olduğunu söyledi.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ

HENDEK İLÇE TEŞKİLATI

 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 15:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184