Projelerimizle Hendek Daha Yaşanabilir Hale Gelecek

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Projelerimiz Hendek’i daha yaşanılır bir İlçe konumuna getirerek, sınıf atlatacaktır dedi.

Projelerimizle Hendek Daha Yaşanabilir Hale Gelecek


Hendek Kapalı Pazar yerini ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu, Pazar yerinde coşku ile karşılandı. Çocuk, genç, yaşlı demeden herkesle iç içe olmaya devam ediyor. Esnaf ve vatandaşların sohbet edip dertlerini dinledi. Projelerinden bahseden Babaoğlu vatandaşlardan olumlu tepkiler aldı.
Vatandaşlarımızın bize karşı göstermiş olduğu yoğun sevgi için herkese şükranlarımı sunuyorum diyen Babaoğlu, Vatandaşlarımızın sevgisine karşı bizde Belediye Başkanı olursak Hendeği projelerimizle daha iyi bir yer haline getireceğiz, mevcut projelerimizde yer alan Pazar yerleri ile pazara ulaşım zorluğu, otopark problemi ve haftada en az3 gün, farklı mahallelerde kurmayı planladığımız pazarlarımızda daha düzenli denetlenen, vatandaşın ve esnafın mağdur olmadığı, şeffaf bir pazarcılık anlayışı ile hizmet verilecek sağlıklı ve kaliteli Pazar yerleri oluşturacağız.

Projemizde satış yerleri, zabıta bürosu, çöp toplama alanları, dinlenme alanları, Bebek bakım üniteleri, Çay ocakları bulunacaktır dedi.
Çocuklarla Buluştu

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Pırıltı ve kreş ziyaret etti. Kreş’teki öğretmenlerle sohbet eden Babaoğlu kreş’teki çocukları unutmadı çocuklarla parkta ve sınıflarında oyun oynadı.
Geleceğimiz olan çocuklar için daha güzel bir Hendek bırakmak için elimizden geleni yapacağız diyen Babaoğlu, Çocuklarımız ve gençlerimiz için projeler hazırladık gerek Macera Parkı, kültür turları ve Okul gibi projelerimiz var. Çocuklarımız ve gençlerimiz için çalışmaya devam edeceğiz dedi.
Dur Durak Bilmiyor

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu Pazaryeri ve Kreş ziyaretinden hemen ardından ev ziyaretleri gerçekleştirmesinin ardından Yağbasan, Akarca ve Sofular Mahallerini ziyaret etti.
Gittiği her yerde Başkan gibi karşılanmaya devam eden Babaoğlu, Mahallerde coşkulu sevgi dolu karşılanıyor. Projelerinden bahseden Babaoğlu olumlu tepkiler alıyor.
Her Mahalle eşit hizmet görecek

Bireysel ve toplumsal kalkınmamızın sağlanması ancak ve ancak tüketimi azaltıp üretimi artırmakla mümkündür diyen Babaoğlu, Şehrimizin verimli toprakları başlatacağımız topyekün kalkınma programlarıyla ve Vatandaşlarımızın katılımıyla üretime kazandırılacaktır. Hali hazırda kullanılmayan tüm devlet arazileri, Belediyemizin önderliğinde teknolojik altyapı, bilimsel ve akılcı projeler ile uluslararası standartlarda üretim alanları haline getirilecektir. Belli hedeflerimiz mevcut bu hedefler ışığında ilerleyeceğiz. Ayrıca her Mahalleye eşit hizmet görecek, herkese eşit ve adil davranacağız dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Mart 2019, 17:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184