PÜSKÜLLÜ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümünü kutladı.

PÜSKÜLLÜ, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI


Başkan İrfan Püsküllü, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısı ile yayınladığı mesajında şöyle dedi: Aziz Milletimizin,  kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri ile bütünleşerek 30 Ağustos 1922’de elde ettiği büyük zaferin 95. inci yıldönümünü milletçe kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. 19 Mayıs 1919ʹda Büyük Önder Mustafa Kemal Paşa tarafından başlatılan Kurtuluş Savaşı ve milli mücadele süreci, Milletimizin kadını-erkeği, yaşlısı-genciyle bir bütün olarak hareket etmesi ve kahraman Türk askerinin cesaret ve fedakârlığı sayesinde 30 Ağustos 1922’de büyük zaferle sonuçlanmıştır.

Türk Milleti kazanılan bu zafer ile tüm dünyaya, insanca yaşamanın ancak hür, bağımsız ve egemen bir devlet olmakla gerçekleşebileceğinin en güzel örneğini vermiş ve bu uğurda her türlü özveriye katlanmaya daima hazır olduğunu bir kez daha göstermiştir. Milletimizin sergilediği bu özverili ve kahramanca yaklaşım, esaret ve zulüm altındaki milletlere de emsal teşkil etmiş ve hayranlık uyandırmıştır.

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen darbe girişimi örneğinde olduğu gibi milli birlik ve beraberliğimizi bozarak ülkemizde kaos ortamı yaratmaya ve nihayetinde de ülkemizi bölmek isteyen karanlık güçler iyi bilmelidir ki, devletimiz üzerinde oynanan kirli oyunlara asla prim vermeyecektir. Dünya durdukça bu millet var olacak, varlığından, milli ve manevi değerlerinden, insanlığa ve barışa hizmetten asla taviz vermeyecektir.

Bu duygularla, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden Milli mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, milletimizin ve şanlı ordumuzun, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum. 

 

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 22:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184