PÜSKÜLLÜ VE TİRYAKİ AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATINA MİSAFİR OLDU

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatında her hafta yapılan toplantıya Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Esnaf Odası Başkan Adayı Recep Tiryaki misafir oldu.

PÜSKÜLLÜ VE TİRYAKİ AK PARTİ HENDEK İLÇE TEŞKİLATINA MİSAFİR OLDU


Toplantıda ilk olarak gündem maddelerini değerlendiren Ali Kemal Sofu  Zeytindalı Operasyonu hakkında da konuştu.”  Bir ülkenin  sınır komşularının yaşadığı her olay o ülkeyi de etkiler. Amacımız ülkemizi terörden temizlerken, sınırlarımızı tehdit edici terör örgütü unsurlarını da  temizlemektir. Bu süreçte  barış ve güven ortamı için verdiğimiz mücadeleye savaşa hayır sözleriyle karşı çıkanlar var. PKK saldırı yaparken  akıllarına gelmeyen bu söz, onların saldırıya uğramasıyla dillerinden düşmez oldu.  Bu tür söylemlere en güzel cevabı Afrin’ deki ordumuz  ve onlardan desteklerini esirgemeyen halkımız  vermektedir. Askerlerimizin tüm dünya ya göstermiş olduğu başarıları ve  orada dalgalandırdıkları bayrağımızla gururlanmaktayız. Allah (c.c.) Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun.” diyerek konuşmasını bitirdi.

 Esnaf Odası Başkan Adayı olan Recep Tiryaki ilk olarak  yeniden İlçe Başkanı seçilen Ali Kemal Sofu ve yönetimine  tebriklerini iletti. Yapılacak olan Esnaf Odası Başkan seçimleri için çalışmalarını sürdüren Tiryaki “Esnafın yanında olan bir yönetim anlayışını benimseyerek her türlü sıkıntıyla ilgileniceğiz. Sanayi sektöründen yeteri kadar iş alamayan esnaflarımız için sanayicilerle birebir görüşme yapacağız. Esnafların ellerinde kalan seri sonu malları için ucuzluk panayırları kuracak, kargo fiyatları için kargo şirketleriyle görüşmeler ayarlayacağız. Devletin  verdiği her türlü desteği araştırıp bu konu hakkında da esnaflarımızı bilgilendireceğiz.” Diyerek yapacakları hakkında bilgi verdi.

Belediye Başkanı İrfan Püsküllü de  konuşmasında  yol çalışmalarına, park ve yeşil alan düzenlemelerine yer verdi. İlçemizde  yapılacak olan “Toplu Konut Projesi”  ile ilgili bilgi veren Püsküllü  teşkilat yönetiminin mahalleler hakkında sorduğu sorulara da yanıt verdi.

  Yönetimin  sorunlarını  ve isteklerini  Ali Kemal Sofu’ya  iletmesiyle toplantı sona erdi.



Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2018, 12:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184