SAĞLIK SEN’DEN SOFU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Sağlık Sen Sakarya Şubesi Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu’ya hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

SAĞLIK SEN’DEN SOFU’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
 



Sofu’ya gerçekleştirilen hayırlı olsun  Ziyaretine   Şube Başkanı Abdullah Sönmez, Başkan Yardımcıları Yavuz Bingöl,Muhammet Durmaz,Hendek ilçe temsilcisi Selçuk Bingöl ile il kadın kolları üyemiz ve işyeri temsilcimiz  Kezban Gençali katıldı.

Sağlık Sen Sakarya  Şube Başkanı Abdullah Sönmez; İlçe Başkanımıza yapılan kongrenin hayırlara vesile olmasını ve başarılı hizmetlerinin devamını Rabbimizden niyaz ederiz.

  Yeni yapılan Hendek devlet hastanesinin de ele alındığı ziyarete Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Lütfü Kara’da eşlik etti.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti  İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu “Sağlık Sen Sakarya Şube Yönetimi ve Hendek ilçe teşkilatına bu nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek,sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olan bir parti olduklarını yeni dönmede de inşallah sorunların çözümü noktasında toplumun her kesimini içinde alan bir anlayışla hep beraber yeni Türkiye’nin inşası için çalışacaklarını belirterek,yeni yapılan Hendek Devlet Hastanemiz inşallah planlanandan iki ay önce bitirilecek hem sağlık çalışanları hem hemşerilerimize hayırlı olsun.Başkan Ali Kemal Sofu ziyaretlerinden dolayı  Sağlık Sen Sakaya Şube Yönetimine teşekkür etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2014, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184