Sakal Aday Adaylığı Baş Vurusunu Yaptı

Hendek’te uzun yıllar AK Parti İlçe Başkanlığı yapan Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Şenay Sakal AK Parti’den Hendek Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunu yaptı. Sakal’ın başvurusu miting havasında geçti.

Sakal Aday Adaylığı Baş Vurusunu Yaptı


Ak Parti Hendek Belediye Başkan Aday Adaylık Başvurusu yapacak olan Şenay Sakal Öğle namazının ardından Büyük Cami bahçesinde toplanan kalabalığı tek tek gezerek tokalaşmasının ardından hep birlikte AK Parti Hendek İlçe Teşkilatı binasına geçildi.

Başvuru programına Sakarya’dan gelen Ticaret Borsası Başkanı Adem Sarı, STK Temsilcilerinin yanı sıra Hendek’te STK Temsilcileri, Muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

Sakal Ak Parti İlçe Başkanlığı binasının balkonundan aday adaylık başvurusunda kendisini yalnız bırakmayan kalabalığa hitap etti.

Ak Partiden Hendek Belediye Başkan Aday Adaylık Başvurusu yapacak olan Şenay Sakal, Şehadet haberleri aldık. Allah bu birlikteliği, bu beraberliği bozma adına bir sürü fitne sahipleri halen içimizden canlarımıza kıyıyor. Geçmişten bugüne bu topraklar için şehadet mertebesine ulaşan bütün insanları rahmet ve minnetle anarken, 10 Kasım sebebiyle de kurucu liderimiz Kemal Atatürk’ü de rahmetle anıyorum. 2001 yılında kurulan AK Partide kurucu ilçe başkanı olarak görev yapmak nasip oldu.

Geçen 17 yıllık süre içerisinde ben Hendek’li ile Köylülerimiz ile, Mahallelerimiz ile, dostlarımız ile çalışırken kendimize bir şeyi şiar edindik. Onların ize ihtiyacı olduğunda biz onların yanında olmak zorundayız. Çünkü AK Partiyi kuran şuandaki Başkanı, Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan parti kurulduğu gibi teşkilatlara bir emir verdi. Asla telefonlarınız kapanmayacak. Çünkü siz demek bu ülke demek, siz demek bu parti demek, siz demek şuanda dostluğunuzda beni o kadar mutlu ediyor ki gerisini düşünemiyorum.Burada olanlar bizim gönül dostlarımız. Buda her sıfatın üstündedir. Bir insanın gönlüne girebiliyorsan gerisi teferruattır. Mevzu vatansa gerisi teferruat. Herşey feda olsun bu vatana diyoruz. Bu partiye benden önce ve sonra adaylık başvurusu yapacak olanlar olacaktır. Bu yola çıkanların hepsini ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Adaylık başvurusu yapmaya geldiğimde kendi adıma bir makama gelmek istediğim için değil, Genel merkez bir talimat verdi ve gidin teşkilatlara başvurun. Bize düşen Türkiye’nin içerisinde ki vatanımız Hendek. Hendek’te başvurmayı eğer teşkilatım bana layık görürse, şerefle zaman mefhumu tanımadan bu insanlarla birlikte sonuna kadar bize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Ben olmam başkası olursa hiç problem değil. Kim aday olursa olsun. Başta Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bütün seçilmişlerimin peşinde olduysam, bundan sonrada kim seçilir ve banada ne görev verilirse bu ilçede yapmaya her zaman hazırım. Dostlarımda hazırdır diye düşünüyorum. Burada olmanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum dedi.

Sakal konuşmasının ardından Aday Adaylık Başvuru formunu Ak Parti Başkan Vekili Fatih Tazim’e teslim etti.

Başvuru formunu teslim eden Sakal kravatını çıkarttı ve vatandaşlara atmasınınsevenlerinin yanına inerek herkese ayrı ayrı teşekkür etti.


Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184