SAKARYA’DA MHP’YE 2500 KATILIM OLDU

Milliyetçi Hareket Partisi’nin ‘2019 için harekete geçiriyoruz’ buluşması yoğun katılımla gerçekleşti. MHP İl Başkanı Levent Bülbül salonu dolduran coşkulu kalabalığa hitap etti.

SAKARYA’DA MHP’YE 2500 KATILIM OLDU


MHP Hendek İlçe Teşkilatı ve Hendek Ülkü Ocakları teşkilatı, yeni üye olan partililer tam kadro katılarak şölende yerlerini aldılar. MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu coşkulu geçen şölenin ardından katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti.

ÜLKÜCÜLER SALONA SIĞMADI

2 bin 500 yeni üyenin katılımı için düzenlenen programda yüzlerce partili tribünleri ve salonun içini doldurdu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra konuşan MHP Sakarya İl Başkanı Levent Bülbül ve milletvekilleri Ruhi Ersoy ile Zihni Açba, partinin 2019 yılı ve daha sonrası için hedeflerinden bahsetti.

MHP çatısı altında siyaset yapmak için üye olan binden fazla vatandaşa rozet takılacağı ve 2019 için harekete geçiyoruz sloganıyla düzenlenen etkinlik yoğun katılımla başladı.

MHP Osmaniye Milletvekili ve MYK Üyesi Ruhi Ersoy, Sakarya Milletvekili Zihni Açba ve binlerce partilinin katıldığı etkinlik tam bir şölen havasında geçti.

Binlerce partiliye seslenmek için kürsüye ilk çıkan isim MHP İl Başkanı Levent Bülbül oldu.

TOKAT YİYECEKSİNİZ

MHP İl Başkanı Levent Bülbül binlerce Ülküdaşına hitap ettiği konuşmasında “MHP hiçbir zaman iktidara gelmek için her yol mubahtır mantığında hareket etmedi. Bizler vatanımızın bölünmez bütünlüğü, milletimizin iradesi için mücadele eden bir davanın neferleriyiz. Bizim bu toplantılarımız siyasi bir olay değil dünyaya mesajdır. Türkiye üzerinde oyun oynamaya kalkanlara nasıl tokat yiyeceklerini gösteriyoruz” dedi.

YOL VERİN

15 Temmuz sürecinden sonra MHP’nin duruşunun, çizgisinin daha net anlaşıldığına vurgu yapan Başkan Bülbül “Biz vatan-millet için siyaset yapıyoruz. Kirlenmemiş düzgün insanların işbaşına geçmesi için yol verin diyoruz. 2019 seçimleri MHP’nin ülkede göreve geleceği yıl olacaktır. Hiçbir zaman kazanmak için yalpalamayan, kazanmak için doğrularımızdan taviz vermedik. Doğrularımızla iktidar olacağız. Tek bir kişi bile kalsak bu kutlu mücadeleden vazgeçmeyeceğiz” dedi.

MHP İl Başkanı Levent Bülbül'ün coşkulu konuşmasının ardından kürsüye MHP MYK Üyesi Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy çıktı. Ersoy'un konuşmasının ardından sahneye Ülkücü sanatçı Ahmet Şafak çıktı. Şafak, salonu dolduran ülkücüleri coşturdu.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2018, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184