SAKARYA’NIN YERİ HER ZAMAN FARKLIDIR

AK Parti Sakarya Kadın Kolları tarafından düzenlenen istişare toplantısında konuşan Başkan Toçoğlu, “Özverisi ve çalışkanlığıyla herkesi şaşırtan bir performans ortaya koyan kadın kollarımıza her zaman minnettarız. Biz kendilerinden razıyız. İnşallah onlar da bizlerden razıdır” ifadelerini kullanırken; Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Akşit, “Teşkilatı, belediye başkanları ve milletvekilleri uyum içerisinde çalışan şehirler daima başarılı olmuştur. Bu yüzden Sakarya’nın siyasette her zaman farklı bir yeri var” dedi.

SAKARYA’NIN YERİ HER ZAMAN FARKLIDIR



Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen 1. Bölge Kadın Kolları Başkanları İstişare Toplantısı’na katıldı. Elmas Otel’de gerçekleştirilen programa Başkan Toçoğlu’nun yanı sıra, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, AK Parti Sakarya İl Başkanı Recep Uncuoğlu, AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, Erenler Belediyesi Başkanı Cavit Öztürk,  çevre illerden gelen il kadın kolları başkanları ile teşkilat mensupları katıldı.

 

Davamızda Samimiyiz

Programın açılış konuşmasında söz alan AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, “Gerek yerel seçimler gerekse de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sokak sokak, ev ev gezerek hemşerilerimizle bir araya geldik. AK Parti davamızı konuştuk. Öncü Türkiye’yi anlattık. Biz davamızda samimiyiz. AK Parti kadın kolları olarak her zaman hazırız. Biz bu yola başımızı koyduk. Davamızın insani sorumluluk olduğunun bilincindeyiz. Teşkilatımıza çok şey borçluyuz. Teşkilatımızın tüm kademelerinde çalışan değerli yol arkadaşlarımız ile bu kutlu davayı yüceltmek için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

Önemli Başarılara İmza Attık

AK Parti ailesinin Sakarya’da güzel bir uyum tesis ettiğinin altını çizerek konuşmasına başlayan Başkan Toçoğlu, “Bakanımızla, milletvekillerimizle, İl Başkanımızla ve teşkilat üyelerimizle her konuyu rahatlıkla istişare ediyoruz. Bir masanın etrafında birlikte karar alıyoruz. Tüm kararların hayata geçirilmesi hususunda birbirimize destek oluyoruz. Hamdolsun bu uyum sayesinde bugüne kadar her seçimde önemli başarılar elde ettik. Özverisi ve çalışkanlığıyla herkesi şaşırtan bir performans ortaya koyan kadın kollarımıza her zaman minnettarız” diye konuştu.

 

Kadın Kolları Övünç Kaynağımızdır

Konuşmasının devamında kadın kollarının büyük Türkiye hedefine gönülden inandığını kaydeden Başkan Zeki Toçoğlu, “Ailesinden feragat eden, bizimle gece geç saatlere kadar çalışan hanım kardeşlerimiz, motivasyonunu bir an bile kaybetmeden çalışıyor. Hiçbir ayrım gözetmeden çalışan kadın kollarımız bizim övünç kaynağımızdır. Biz kendilerinden razıyız. İnşallah onlar da bizlerden razıdır. Verdikleri mücadele, gösterdikleri fedakârlık en büyük ilham kaynağımızdır. Aramızdaki iyi niyet, kardeşlik ve uyumun sürekli olmasını temenni ediyoruz. Allah birliğimizi daim etsin” ifadelerini kullandı.

 

Hanımlar Değişimin Sesi Oldu

Kadın Kolları’nın yüreğini ortaya koyarak önemli başarılara imza attığını belirten AK Parti Sakarya İl Başkanı Uncuoğlu ise, “2002 yılından bugüne kadar hanım kardeşlerimiz değişimin sesi oldular. Meydanlarda, evlerde hemşerilerimiz ile bir araya geldiler, yorulmadan çalıştılar. Allah tüm AK Parti ailesine daha nice muvaffakiyetler nasip etsin” dedi. Uncuoğlu’nun ardından söz alan AK Parti Sakarya Milletvekili Yavuz, AK Parti teşkilatlarının Türkiye’nin önünü açan önemli gelişmelerde rol aldıklarını belirtti. Yavuz, “Kadın kollarımız cefakâr bir şekilde çalışmaya devam ediyor. Daha yürünecek çok yolumuz var. Allah bu yolda bizlerin yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.

 

Güzel Bir Uyum Var

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit, “Sakarya teşkilat çalışmalarının niteliği açısından önde olan şehirlerimiz arasında yer alıyor. Sakarya’da güzel bir uyum var. Uyumun olduğu yerde başarı kaçınılmazdır. Teşkilatı, belediye başkanları ve milletvekilleri uyum içerisinde çalışan şehirler daima başarılı olmuştur. Birlikte olmak, beraberce hareket edebilmek başarıları şehirlere taşıyor. Sakarya’nın siyasette her zaman farklı bir yeri var. Kadın kolları başkanlarımız şehirleri ve ülkeleri için yorulmadan çalışıyorlar. Teşkilatlarımızın başarısı, genel merkezin başarısı demek oluyor. Bugün sadece AK Parti kadın kollarının üye sayısı, ana muhalefet partisinin toplam üye sayısının 4 katına ulaşmıştır. Bu da teşkilat karnemizin ne kadar başarılı olduğunun göstergesidir. Bu başarı hepimizin başarısıdır. Ancak durmak yok yola devam diyoruz. Yorulmadan çalışamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

  

Güncelleme Tarihi: 27 Eylül 2014, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184