SOFU 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI

Ak Parti Hendek İlçe başkanı A.Kemal Sofu 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Mesaj Yayınladı.

SOFU 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMINI KUTLADI


Sofu Mesajında, İşçinin ve emekçinin alın teri kutsaldır. Sevgili Peygamberimiz 'İşçinin alın teri kurumadan hakkını veriniz' şeklinde buyurarak dinimizde de işçi ve emeğe ne kadar değer verildiği gösterilmiştir.


Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başbakanlık döneminde 1 Mayısın resmi tatil ve bayram ilan edilmesi için gerekli çalışmaları hazırlatmış, 2008 Nisan'ında, "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanması kabul edilmiştir. 22 Nisan 2009 tarihinde 
TBMM'de kabul edilen yasa ile 1 Mayıs resmi tatil ilan edilmiştir.

AK Parti Hükümetimiz hangi sektörde olursa olsun, çalışan ve üreten, emek harcayan işçilerimizin çalışma koşulları, gelirleri ve kişisel hakları iyileştirilmiş ve iyileştirilmeye devam edilmektedir. Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığımız ilgili bakanlıklarla birlikte eş zamanlı olarak çalışarak işçilerimizin haklarını korumak ve çalışma şartlarını iyileştirmek için çalışmaktadır. Üretim ve İstihdam oranlarına baktığımızda ülkemiz son 15 yılda büyük bir gelişim göstermiştir. Bu gelişimin paydaşları arasında en büyük pay işçilerimizindir. Onlar sayesinde bu kalkınma ve üretim sağlanmıştır.

Ülkemizi 2023 hedeflerine taşıyacak rakamlara ulaşmasını sağlayacak olan, başta üretim olmak üzere tüm sektörlerde çalışan işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs gününü kutlar, bu önemli günün barış, kardeşlik ve huzur ortamında kutlanmasını temenni ederim" dedi.
 

ALİ KEMAL SOFU

AK PARTİ HENDEK İLÇE BAŞKANI

 

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2018, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184