Sofu 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Sofu 30 Ağustos Zafer Bayramını Kutladı


Başkan Sofu, “Türk Milleti’nin verdiği onur ve büyük bir mücadele neticesinde, zaferle sonuçlanan, 30 Ağustos Zafer Bayramının 96. yıldönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğu içerisindeyiz. 30 Ağustos, tarih boyunca istiklal ve hürriyet inancı ile hareket eden ordumuzun ve milletimizin eğilmez iradesinin sembolü haline gelmiştir. 30 Ağustos 1922’de Türk milleti, boyunduruk kabul etmeyeceğini, bağımsızlığını hiçbir şekilde terk etmeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. O gün; din, dil, ırk, mezhep ayrımı yapmadan bir araya gelen Türk halkı bağımsızlığımıza el uzatanlara gereken cevabı verdi.
 Bundan 96 yıl önce Dumlupınar’da aziz şehitlerimizin destansı mücadeleleri ve mübarek kanlarıyla tescil edilen iradeye bug
ün de sahibiz.

 Birbirimize kenetlenince, birlik ve beraberlik içinde hareket edince, Çanakkale'de olsun, Kurtuluş Savaşı'nda olsun, 15 Temmuz' da olsun bu vatanı teslim etmeyeceğimizi, bölünmeyeceğimizi, büyük bir güç olarak varlığımızı devam ettireceğimizi, yönetilmeyeceğimizi aksine tarihe yön vereceğimizi bütün dünyaya göstermiş olduk. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere, 30 Ağustos Zaferi'nin kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor; 30 Ağustos Zafer Bayramınızı kutluyorum."

Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2018, 19:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184