Sofu Basın Mensupları İle Buluştu

Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Hendekli Basın mensupları ile sabah kahvaltısında buluştu.

Sofu Basın Mensupları İle Buluştu


Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve Ak Parti Eski Yönetim Kurulu üyeleri Hendekli Basın Mensupları Ahmet Köse, Hasan Öztürk, Ahmet Çileci, Serhat Koç ve Kadir Kazın ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Koltuklar hepimize emanet

Toplantıda bazı açıklamalarda bulunan Sofu, bizim tek derdimiz temennimiz Hendek’e hizmet etmek, 7 yıldır İlçe başkanlığı yapıyoruz, kimseyi ötekileştirmedik, kimseyi sen Partilisin veya değilsin demedik. Hiç kimseyi teşkilat binasından kırgın ve küskün dönmesine müsaade etmedik. Her şeyi de belki yapamadık, en azından niçin olmadığını izah ettik. Bugün geldi Belediye Başkanlığı adaylığı nasip oldu. İlçe Başkanımız Hasan Serdar Baykal’da Aday Adayıydı İlçe Başkanı oldu, bu hizmet yarışıdır. Kardeş hane bir şekilde bu süreci yöneteceğiz. Bu koltuklar hepimize emanet, 7 yıldır Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Hendek’teki kale komutanı olarak görev yaptık, Aday olmak içinde izin istedik, yedi adaydan biri olarak bu bize nasip oldu. Ama hangi adayımız olursa olsun onun arkasında olmaya hazırdık. İlçe yönetimine Hasan Serdar Baykal ile beraber girdik. O zamandan beri ne görev verilirse yaparız dedik ikimizin de en önemli özelliği yanlışa yanlış demek, doğruya doğru demek, bu işi sadece Allah rızası için yapmak. Ak Partinin Cumhurbaşkanımızın ilkelerine uygun yapmak.

Diklenmeden dik duracaksın

Cumhurbaşkanımızın bize öğrettiği bir konu var, Diklenmeden dik duracaksın. Bizde 7 yıldır Allah şükür diklenmeden dik durduk, bunu başardık, onun için buralardayız. Bundan sonra da inşallah diklenmeden dik duracağız. Hendek’in menfaatleri için dik duracağız. Her şeyden önce seçimi kazanmış olmak var. Birde oy oranı yüksek oy oranı ile kazanmak var. Boydan kaybediyoruz oydan kaybetmeyelim.

Herşeyi biliyoruz diyenler hata yapar

Bu işi samimi bir şekilde her şeyi ben bilirim edası ile değil, her şeyi uzmanına danışarak; ulaşımla alakalı ulaşım mühendisleri var onarla da istişare yaparız, eğitimle alakalı uzmanlar var ne yapabiliriz. Şehir mühendisleri var onları şehri tekrar etüt ettirebiliriz, ama biz her şeyi biliyoruz diyenler hep hata yapmışlardır.

Tek akıl İnsanı yolda bırakır

Güzel bir Atasözümüz var “tek akıl insanı yolda bırakır” Tek akılla gidenler istişare yapmayanlar her zaman duvara toslamışlardır. Bizim bundan sonraki en büyük özelliğimiz her şeyi uzmanına danışacağız, istişare yapacağız, sonra ne yapacağımıza birlikte karar vereceğiz. Projeler konusunu ayrı bir basın toplantısı ile beyannamelerimiz çıktığı zaman açıklayacağız. Şuan arazide proje çalışması yapıyoruz gençlerden çok güzel teklifler geliyor, hayvan severlerden geliyor, esnaflardan geliyor, arkadaşlarımız bunları not alıp projelerimize destek oluyorlar. Hendek’in ihtiyaçlarına göre seçim beyannamesi hazırlamamız lazım. Yoksa sırf vizyon olsun diye, popülizm olsun diye büyük projeler vaat edipte yapmamaya gerek yok. Biz bir yere gelir ondan sonrada kalırız  en azından iki dönem hizmet yapalım ne Hendek başka bir başkan aramasın nede genel merkez başka bir başkan aramasın. 2019 Belediyeciliğimizin adı gönül belediyeciliğidir.

Basın mensuplarının soruları cevaplandı

Gelişi güzel çöp atılmasına cevap veren İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, toplu bir seferberliğe girişmek lazım, Başkanımızın onunla ilgili düşünceleri var. Bir kere Esnaflarımız olarak herkes kendi kapısının önünü temiz tutarsa kimse bu çirkin görüntüler ile karşılaşmak zorunda kalmaz o bilinci oluşturmak lazım dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2019, 17:25
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan candan
Hakan candan - 5 yıl Önce

onu sorar yaparız bunu sorar yaparız demiş neden şimdiye kadar yapılmadı diye sorarım. kendim şahitim ötekileştirdiler beni ayrı tuttular. bir kaç arkadaş daha tanıyprum aynı şekilde olan arası iyi olan işini yürütüyor akpde yapılanlar referans olacak bu seçimde çok oy kaybrdilecek herkez farkında turgut fark atacak akpye

Murat künt
Murat künt - 5 yıl Önce

bbp akpyi ezip geçecek

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184