Sofu Gençlerle Buluştu

Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu daveti kırmayarak Hendek‘te gençlerle canlı müzik Programında bir araya geldi.

Sofu Gençlerle Buluştu


Gençlere hitap eden Sofu, arkadaşlar projelerimizi yayınladık. Projelerimizi muhakkak inceleyin. Çünkü projelerimizi sizleri, gençlerimizi düşünerek hazırladık.  Bu durum aynı zamanda bizim kendimizi hala genç hissettiğimiz için olacak ki gençlere pozitif bir ayrımcılık yaptık.’’ ifadeleri üzerine ortamda eğlenceli anlar yaşandı.

Modern Hendek

Dünyayı takip etmenin en temel noktasının gençlerin ihtiyaçlarını karşılamak olduğunu söyleyen Sofu ‘’Hendek’imizin modern bir gençlik merkezi binası hazır. Bu binayı gerekli donanımlar ile donatıp faaliyete geçireceğiz. Yine modern bir şehir kütüphanesi ile sabah dokuzdan gece on ikiye kadar açık olacak olup, içerisinde ikramların olduğu çay kahve içilebilecek, ders çalışabilecek ve sohbet edilebilecek ortamların olduğu keyifli vakit geçirebileceğiniz bir gençlik merkezini en kısa sürede faaliyete geçireceğiz dedi.

Hendek Kültür Sanata doyacak

Hendek’in imkânlarının bu noktada yeterli düzeyde olduğunu fakat yeteri düzeyde kullanılmadığını ifade eden Sofu, bir çok konferans salonumuz var. Fakat buralarda gerçekleşen aktiviteler yetersiz. Biz bu aktiviteleri çeşitlendirip çoğaltacağız. Bizim planlarımızın yanı sıra gençlerimizden gelecek olan istek ve taleplerde elimizden geleni yaparak gerek gençlerimizi gerek Hendek halkının tamamını kültür sanat faaliyetleri ile boş bırakmayacağız dedi.

Gençlikten eminiz

Gençlerden emin olduğunu ve gençlerin gerek Hendek adına gerekse Türkiye adına gelecekte güzel işler çıkaracağından emin olduğunun altını çizen Sofu, bizler buraya koltuk davası için gelmedik. Bugün verdiğimiz mücadele de koltuk makam mücadelesi değil. Daha iyi hizmet edebileceğimize olan inancımız ile siz gençleri de arkamıza alarak bu mücadeleye girdik ve inşallah rabbim muvaffakta eyleyecektir. Ben bu noktada gençlerimize inanıyorum. Hendek’i Sakarya’yı Türkiye’yi ileriye, daha ileriye taşıyacak olan sizlersiniz ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2019, 10:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184