Sofu Hız Kesmiyor

Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu ilgiden memnun.

Sofu Hız Kesmiyor


Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden ve gittiği her yerde sevgi seli ile karşılanan Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu bu ilgiden memnun.
2. OSB’de çalışanlarla buluşmaya devam eden Sofu, Hekim Yapı Fabrikası’nda ki çalışanlarla bir araya geldi. Sofu “Büyük Türkiye” ülküsünde siz çalışanlarımız, işverenlerimiz ve bizler üzerimize düşen görevleri biliyoruz. Türkiye’nin kalkınması sizlerin emekleri ile gerçekleşiyor. Çok şükür eski Türkiye yok artık. Yeni ve büyük Türkiye sizlerin alın terinde saklı değerli kardeşlerim. İnşallah bu ülküyü birlikte inşa edeceğiz dedi.
Programına 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla Noksel İlkokulu’nda ki deprem tatbikatına katılarak devam eden Sofu, öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Depremin bir gerçek olduğunun da altını çizen Sofu, tedbir, her zaman hayat kurtarır. Deprem bölgemizin bir gerçeği. 17 Ağustos bizim için çok acı bir yüzleşme oldu. Temennimiz, duamız milletimizin bu tür yıkıcı afetleri tekrar yaşamaması yönündedir.
Bölgenin deprem hususunda riskli bir bölge olduğunu da ifade eden Sofu, Depreme karşı vatandaşlarımızın her zaman hazır olması gerekli. Depremin yeri ve zamanı yok. Bu sebeple insanlarımızın, öğrencilerimizin deprem ile alakalı eğitimleri için gerçekleşecek olan tüm faaliyetleri destekleyeceğiz diye konuştu.


Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2019, 15:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184