Sofu İstifa Etti, Görevi Tazim Devraldı

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu'nun Belediye Başkan Aday Adaylığı başvuru yapmak üzere görevinden istifa etmesinin ardından İlçe Başkanlığı görevini Fatih Tazim yürütecek.

Sofu İstifa Etti, Görevi Tazim Devraldı


Ak Partiden Hendek Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusu için İlçe Başkanlığı görevinden istifa edecek olan Ali Kemal Sofu Yönetim ile yaptığı toplantıda Aday Adayı olacağını açıkladı.

Aday Adayı olacağını Yönetim Kurulu toplantısında açıklayan Ali Kemal Sofu’dan boşalan İlçe Başkanlığı görevini vekaleten Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Fatih Tazim yürütecek.

Ak Parti İlçe Başkanlığından yapılan duyuruda; İlçe Başkanımız Ali Kemal Sofu bugün itibariyle İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek, Belediye Başkanlığı Aday Adayı olacağını yönetim kurulu üyeleri ile toplantı yaparak açıkladı. İlçe Başkanlığı görevini ise Siyasi ve Hukuki İşler Birim Başkanı Başkan Vekilimiz Fatih Tazim vekalet edecektir denildi.

3 dönemdir Hendek’te İlçe Başkanlığı yapan, görev süresi içinde yapmış olduğu faaliyet ve çalışmalar ile Partimizi Hendek halkına en iyi şekilde temsil eden, teşkilatımıza sağladığı hizmet ve kazanımlardan ötürü Ali Kemal Sofu Başkanımıza attığı adımın hayırlı olmasını diliyor, bundan sonraki süreçte yapacak olduğu hizmetlerde de başarılar diliyoruz.


Güncelleme Tarihi: 30 Kasım 2018, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184