SOFU, KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN

AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu Kadir Gecesi münasebetiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

SOFU, KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN


Ramazan Ayı’nı uğurlamaya hazırlandığımız bu günlerde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni idrak ediyoruz.

Kadir Gecesi, Kur-an’ın övdüğü, refah, huzur ve güvenliğin her tarafa yayıldığı, sema kapılarının açıldığı, dilek, dua ve temennilerin kabul edildiği kutlu bir gecedir. Bu mana ikliminde gönüllerimizi saflaştırmak, feyz, bereket ve güzelliklerden istifade etmek tamamen bizim bu güzel geceyi en iyi şekilde değerlendirmemiz sonucunda elde edeceğimiz kazanımlar olacaktır.

Hem insani, hem sosyolojik, hem psikolojik, hem maddi ve manevi kazançlar ve zenginliklerle gelen Ramazan ayının yıldızı Kadir Gecesi’nin ülkemiz, milletimiz ve tüm insanlık için güzelliklere vesile olmasını diliyorum.

Millet olarak Ramazan ayının ve Kadir Gecesi’nin hepimizi kucaklayarak, birlik, beraberlik, bolluk, bereket, kazanç, yardımlaşma, paylaşma, dua, ziyaret, itibar, inanç, barış, mutluluk ikliminde birleştirmesini ve daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyor, s
on zamanlarda İslam alemine karşı düzenlenen kanlı tezgahlar ve insanlıkla izah edilemeyecek olayları şiddetle kınıyorum. Dualarımızda Filistinli kardeşlerimizi de unutmayalım.

Hendek’li hemşerilerimizin ve tüm İslam Aleminin Kadir Gecesi mübarek olsun.

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2014, 14:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184