Sofu Kurban Bayramı Kutladı

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu Kurban Bayramı kutlama mesajı.

Sofu Kurban Bayramı Kutladı


Bir Kurban Bayramına daha erişmiş bulunuyoruz. Kadim medeniyetimizde bayramlar, bizi biz yapan, bizi ortak idealler havuzunda buluşturup kaynaştıran en önemli ortak paydalarımız, milletçe bizi sevinç içinde birbirine en çok bağlayan manevi vuslat günlerimizdir.

Kurban, dayanışmadır, yoksulların sevindirilmesidir. Kurban, bu dünyada misafir olduğumuzun tekrar hatırlanmasıdır. En önemlisi de kurban, Allah’a, kardeşlerimize, kardeşliğe ve dayanışmaya yakınlaşmadır. Ve elbette bugünler, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızın gözlerindeki sevinç ve aydınlığı hem arttırmanın hem tanıklığıyla mutlu olmanın günleridir. Özellikle Kurban Bayramının, bayramlarımız içinde kendine mahsus bir yeri ve anlamı vardır.

Bayramlarda yaşanan trafik kazaları yüreğimizi yakıyor. Artık bayramda trafik acısı yaşamayalım. Bunun için bu bayramdan itibaren emniyet ve jandarmamızla her zamankinden çok daha ileri tedbirler alıyoruz. Bayram esnasında yolculuğa çıkacak olan vatandaşlarımızın araçlarını azami dikkatle kullanmalarını ve mutlaka trafik kurallarına uymalarını özellikle hatırlatıyorum

Ülkemiz üzerinde son günlerde oynanan oyunlar, birlik ve beraberlik sayesinde bozuldu.

Türk milleti, 15 Temmuz'da nasıl kenetlendiyse, Amerika Birleşik Devletleri kaynaklı ekonomik yaptırımlar karşısında da o denli sağlam bir duruş sergiledi. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu ve halkımızın inançlı kararlılığı, ekonomik terörizm karşısında Türkiye Cumhuriyeti'nin gücünü bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir.

Tüm dünyanın huzur içerisinde geçireceği Bayramlara ulaşmak temennisiyle Kurban Bayramı'nın şehrimiz, ülkemiz ve tüm insanlık alemi için hayırlara vesile olmasını dilerim.

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2018, 15:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184