Sofu Muhtarlarla Buluştu

Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu Muhtarlar ve STK Temsilcileri ile kahvaltıda buluştu.

Sofu Muhtarlarla Buluştu


Sabah kahvaltısına Ak Parti Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu, Hendek Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Demirel, Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca ve Hendek Muhtarları katılım gösterdi.

Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, yaklaşık 65 Muhtarın katıldığı sabah kahvaltısında Hendek Muhtarları ile bir araya geldi.

Hendek muhtarları toplantısında Konuşma yapan Ali Kemal Sofu’’ Cumhurbaşkanımız İsmimiz Ali Kemal Sofu dediği o andan beri koşmaya başladık ve hala koşuyoruz inşallah. Koşmaya da devam edeceğiz. Tek derdimiz tek amacımız var, güzel Hendek’imizi daha güzel yerlere getirmek. Hizmeti daha arttırarak devam ettirmektir. Tek derdimiz sizlere hizmet etmek. Mahallelerimizi geziyoruz. Çok güzel bir teveccühle karşılaşıyoruz. Yedi yıldır ilçe başkanlığı yaptım. Hendek’imizin bütün cemiyetlerimizde, mahallelerinde, sokaklarında varız Allaha şükür. Sadece isimle resmi bir araya getiremeyenler var, Ali Kemal sen misin tamam sorun yok diyenler var.

Gittiğimiz yerlerde bizim derdimiz rozet o rozet kimdeyse biz onun peşindeyiz diyen arkadaşlarımız büyüklerimiz var. Gerçekten araziden hemşerilerimizden çok büyük enerji alıyoruz. Buradan Tüm esnaf ziyaretlerimizde de mahalle ziyaretlerimizde de bizi bağrına basan hemşerilerimize teşekkür ediyoruz.

Biz muhtarlarımızın gerçekten Hendek için önemine inanıyoruz, değer veriyoruz, çünkü biz mahallelerimizin eksiklerini sorunlarını birlikte tespit edeceğiz. Yapacağımız hizmetleri muhtarlarla istişare edeceğiz. Onun için muhtarlarımız bizim için çok önemli. Güzel bir söz var ‘’Muhtarın Partisi Olmaz’’ diye muhtarın hizmeti olur. Biz muhtarlarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki dönemde inşallah Hendek halkımız bize yetki verirse hizmet adına yapılması gerekenleri istişareler ile yapacağız.

Bu seçimde Aynı şekilde Muhtarlarımızda yarışacak muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Muhtarlarımızın da karşılarında bizim gibi adaylar var. Mahallerimiz içinde Hendek’imizin için hayırlısı neyse Allah onu nasip etsin. Mahallerinizde kendinize oy isterken bu kardeşinizi de unutmayın. Bizde inşallah Cumhur ittifakının adayı olarak hem MHP nin hem de Ak Partinin belediye başkanı adayı olarak oylarınıza talibiz. Sizler bizi devlet büyüklerimize bizi aday gösteren  Cumhurbaşkanımıza Devlet Bahçeli başkanımıza mahcup etmeyin bizlerde sizlere mahcup olmayalım Hendek’e mahcup olmayalım. Sizler destekleyeceksiniz biz hizmet yarışında koşmaya devam edeceğiz. Katılımınızdan dolayı bir kez tekrar teşekkür ediyorum muhtarlarımız birlik beraberlik içerisinde buradalar hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizin.

Daha sonra söz alan Çakallık Mahallesi muhtarı Coşkun Samur, biz bugün buraya Hendek Belediye Başkanını Ak Parti tarafından Ali Kemal Sofu gösterilmiş olup biz muhtarlar olarak bu nezaketi bize gösterip Biz muhtarlar olarak buraya toplandık. Biz seçilmiş muhtarlarız bize hiç kimse oraya git buraya git diyemez diyenlerinde alnını karışlarım, bugün buraya gelirken çeşitli yerlerden tüm arkadaşlarımıza bir takım şeyler söylendi. Biz hiç kimsenin sözüne bakacak değiliz. Biz özgür irademizle geldik buraya o zaman her kez kendi üzerine düşen görevi yapacaktır dedi.

Daha sonra söz alan Hendek Yeni mahalle muhtarı ismet İskefiyeli yaptığı açıklamada, dün sadece Hendek muhtarlar derneğinin adına Adapazarı’na giderek dernek adına hareket eden Dernek başkanını buradan kınıyorum. Bunun sebebi şudur. Hendek Muhtarlar derneği Hendek’te 3. Güçtür. 1 Kaymakam 2. Belediye Başkanı 3. Sivil toplum örgütü olarak Hendek Muhtarlar Derneğidir. Muhtarlar Derneği muhtarlar dernek başkanı bir karar alacağı zaman dernek adına önce dernekte toplantı yapar çoğunlukla bir şeyin kararını alır, olumlu veya olumsuz ondan sonra gider kararını açıklar. Dernek başkanı 25-30 muhtarla beraber biz şunu istiyoruz bunu istiyoruz deme hakkına sahip değildir. Bunlara ne diyeceğiz şimdi seçimlerden sonra hep beraber göreceğiz. Hendek’te muhtarların biz her Partinin çağıracağı davete icabet ederiz. Ben bir kez daha daha muhtarlar derneği başkanını kınıyorum, 91 muhtarın adına hareket yapacaksan çoğunluğun aldığı karar uyacaksın. 31 Mart ta yapılacak seçimler ülkemize şimdiden hayırlı olsun dedi.

Toplantı Kadir Bilgiç hocanın yapmış olduğu Dua ile sona erdi.



Güncelleme Tarihi: 30 Ocak 2019, 11:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
Hakan candan
Hakan candan - 5 yıl Önce

muhtarların dünkü patırtısından sonra beklrnilen bi haraketti ama vatandaş kim nerde iyi biliyor

İbrahim günay
İbrahim günay - 5 yıl Önce

hendek de babaoğlu rüzgarı esiyor kasırga dönüşmesine az kaldı

BASPINARLI
BASPINARLI - 5 yıl Önce

7 yillik baskanlik yaparken hangi cemiyetlere katildin. bu akp li gidilir bu chp li gidilmez secim var diye piyasalara cikmakla hendege hizmet edecegim demek olmuyor. 7 yildir akp iktidarinda ne gibi hizmetlerde bulundunuz. hangi vatandasin derdi ile dertlendiniz.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184