Sofu Projelerini Paylaştı

Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, projelerini tanıttı.



Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Belediye Meclis Üyesi Adaylarının da hazır bulunduğu toplantıda Projelerini Hendek Basını ile paylaştı.
Proje tanıtım toplantısına Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Avukat Hasan Serdar Baykal, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Ak Parti Hendek Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın, Ak Parti Hendek Gençlik Kolları Başkanı Fadıl Fide, Ak Parti ve MHP’li Meclis Üyesi Adayları katıldı.
Projelerini tek tek anlatan Sofu, projeleri hakkında bilgilendirmeler ve değerlendirmelerde bulundu. Projeleri hakkında bilgiler veren Sofu, projeler konusunda Basın mensuplarından gelen soruları cevaplandırdı.
Projeleri ile ilgili olarak uygulanabilir ve yapamayacakları herhangi bir sözü veremeyeceklerinin altını çizan Sofu, Vatandaşlarımız Hendek için hazırladığımız projelerimizi; https://www.alikemalsofu.com/e-projeler adresinden inceleyebilir diyerek programa katılan Hendekli Basın mensuplarına teşekkür etmesinin ardından program sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 17:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184