Sofu Seçim Çalışmaları Kapsamında Yarıca’da

31 Mart Yerel Seçimi çalışmalarına son sürat devam eden Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu Yarıca Mahallesinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Sofu Seçim Çalışmaları Kapsamında Yarıca’da


Mahalleliye hitap eden Sofu, yapılan hizmetlerin yapılacak olan hizmetler için referans oluşturduğunu ifade etti. Değerli Yarıcalı hemşerilerim, İlçe Başkanlığımız süresince gerçekleştirdiğimiz, Hendek’imize kattığımız değerler ortada. Yedi yılda ne yaptı, ne kazandırdı diyenlere bu hizmetleri, bu kazanımları göstermekte, hatırlatmakta tereddüt etmeyin. Biz çok şükür hizmeti kendimize dert edindik. Bu noktada da ne koltuk ne makam ne mevki derdindeydik. Kameralara, objektiflere poz vermek derdinde olmadık, halkımızın teveccühüne layık olmak adına, halkımızın ihtiyaç ve isteklerini gidermek adına onlarca hizmetin altına imza attık. İnşallah şimdi bu hizmetleri kat be kat belediye başkanlık görevi ile değerli Hendek halkımıza, hemşerilerimize sunacağız dedi.

Beka sorununa Yeni Zelanda’dan bakın

Cumhur İttifakı’nın bir beka sorununa karşı Devlet liderleri tarafından alınmış olan bir önlem olduğunun altını çizen Sofu, bazıları gerek yerelde gerekse de Ulusalda Ülkenin bir beka sorunu ile karşı karşıya olmadığını iddia ediyor. Peki ben sizlere soruyorum, Yeni Zelanda’da ki saldırıda teröristin kullandığı silahın üzerinde ne yazıyordu? Osmanlı’ya karşı isyan eden Yunanlıların lakabı yani ‘Türk Yiyici’ yazıyordu. Elbette sadece bu değil diğer birçok figür ve tarih ile Türk, Müslüman düşmanlığının geldiği noktayı işaret ediyordu. Şimdi tüm bunları, dünya üzerinde ki diğer gelişmeleri yok sayarak bazıları beka sorunun politikleştiriyor. Değerli hemşerilerim bizlere düşen görev Cumhur İttifakı’na sahip çıkmaktır, bize düşen liderimiz Recep Tayyip Erdoğana, MHP lideri Devlet Bahçeli’ye sahip çıkmaktır ifadelerini kullandı.


Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019, 19:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184