SOFU VE BABAOĞLU BAL LİGİNDE HENDEKSPORA BAŞARILAR DİLEDİLER

Hendekspor için birlik günü tarihe altın harflerle geçti. AK Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu sosyal medya sayfaları üzerinden paylaşımda bulunarak Hendekspor’a BAL Liginde başarılar dilediler.

SOFU VE BABAOĞLU BAL LİGİNDE HENDEKSPORA BAŞARILAR DİLEDİLER


Tarihinde ilk kez BAL ligine yükselen Hendekspor’a destek yağdı. Hendek Ak Parti ilçe başkanı Ali Kemal Sofu bu heyecanı vatandaşlarla paylaştı. Maçı tribünden izleyerek Hendekspor’a destek verdi.

Hendeksporun tarihinde ilk kez BAL ligine çıkmasının heyecanını vatandaşlarla beraber yaşayan Ali Kemal Sofu ‘’Hendekspor’a balliginde başarılar dileriz başarıları daim olsun’’ şeklinde dileklerini ifade etti.

MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu yaptığı paylaşımda ise “Saygıdeğer Hendek’liHemşehrilerimizHendeksporumuz ben ve arkadaşlarımın tribünde heyecanla izlediği müsabakada Adapazarı Sporu 2-1’lik skorla geçerek tarihinde ilk defa “BAL” ligi dediğimiz Bölgesel Amatör Lige çıkmıştır.

Başta Klüp Başkanı arkadaşım Zafer Çakmak ve yönetimini,Desteklerinden ötürü HENDEK Belediye Başkanımız Sn.İrfanPüsküllü’yü,sonrasında tüm sponsorlarına,klübün başarısında emeği geçen çaycısından malzemecisine kim varsa tebrik eder başarılarının BAL liginde de artarak devam ermesini temenni ederim.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2018, 16:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184