Sofu,24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı Yayımladı.

Sofu,24 Kasım Öğretmenler Gününü Kutladı


Sofu mesajında “Çocuklarımıza okuyup yazmayı öğreten, insani, ahlaki ve vicdani duyguları, milli ve manevi düşünceleri aşılayan değerli öğretmenlerimizdir. Öğretmenler bizim geleceğimizin, yarınlarımızın mimarlarıdır.
Her zaman ve her şartlar altında bilginin üretilmesi, geliştirilmesi ve geleceğe aktarılması sürecinde çok önemli bir role sahip olmuştur. Öğretmenlerimiz geçmişte olduğu gibi bugün de değişimin, gelişimin, daha ileri hedeflere doğru yürümenin anahtarı durumundadır.Ülkemizin dört bir yanında nasıl fedakârca görev yaptıklarını görüyoruz.Bizler
kalemin kılıçtan üstün olduğu bir medeniyetin mensupları olarak, tarih boyunca olduğu gibi bugün de öğretmenlerimize büyük değerveriyoruz.Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, aramızdan ayrılan ve görevi başındayken şehit olan bütün öğretmenlerimizi ve eğitimcilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Türkiye'mizin bütün şehirlerine, en ücra köşelerine, en uzak köylerine, bilgi, azim ve sevgi taşıyan, ilim, irfan ve bilgi yuvası olan bütün öğretmenlerimize, bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Sizlere yürekten minnettarız.” Dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184