Sofu’dan Aksu ve Dikmen’e Çıkarma

31 Mart yerel seçimleri ile alakalı yoğun bir programa sahip olan Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Aksu ve Dikmen mahallelerine ekibiyle birlikte adeta çıkarma yaptı.

Sofu’dan Aksu ve Dikmen’e Çıkarma


Mahallelilerin yoğun ilgi gösterdiği programlarda konuşan Sofu kura ile gelmediğini, liderlerin verdiği karara herkesin saygı duyması gerektiğini söyledi.
Geri Kalanı Bizim Borcumuz

Katıldığı programda mahalleliye seslenen Sofu, Sakarya Büyük Şehir Belediyemiz Dikmen mahallemize kadar 30-40 kilometrelik asfalt yaptı. Mahallemizin nelere ihtiyacı olduğunu biliyoruz, muhtarlarımız ile mahallelimiz ile istişare halindeyiz ve istişare halinde olmaya da devam edeceğiz. Dikmen Mahallemiz en uzak mahallelerimizden biri. Dolayısıyla burada ki vatandaşlarımızı hiçbir altyapısal konuda mağdur bırakmayacağız, elimizden gelen ne ise, üzerimize düşen ne ise fazlası ile yerine getirme gayretinde olacağız dedi.
Çiğdem bir numara

Çiğdem Yaylası’nın Hendek için bir değer olduğunu ifade eden Sofu, Yaylamız sadece bizim için mi bir değer, tabi ki hayır. Çiğdem yaylamız şu an Türkiye’de ki en iyi on yayladan biri. Ne yapacağız? Öncelikle var olan bu değeri koruyacağız ve birinci sıraya gelmesi için gerekli çalışmaları yapacağız. Günümüzde yayla turizminin, doğa turizminin popülaritesi artmış durumda. Biz de bu noktada gezginlerimizin, turistlerimizin yaylamızdan en iyi şekilde istifade etmesine olanak sağlayacak projeler geliştiriyoruz dedi.
Mevcut Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’nün çalışmalarına da değinen Sofu, İrfan Başkanımızın da burada çok emeği var. Yaylamız maşallah pırıl pırıl. Şimdi ulaşım imkânlarını geliştirme zamanı. Bu da inşallah sizlerin teveccühü ile bize nasip olacak, inanıyorum ifadelerini kullandı.
Mahalleli ile istişarelerde bulunan Sofu daha sonra ekibiyle birlikte bölgenden ayrıldı.


Güncelleme Tarihi: 23 Şubat 2019, 12:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184