Sofu’dan Çamlıca Ziyareti

Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Çamlıca Mahallesine ziyaret gerçekleştirdi.

Sofu’dan Çamlıca Ziyareti


Mahalle Mahalle gezerek vatandaşlara seçim çalışmaları hakkında bilgi verip destek istemeye devam ederken gittiği yerlerde oluşan kalabalık ve sevgi selini görenler Sofu Başkanın Mahalleye girişine şahit oldu. Güçlü Ekibiyle durmak ve yorulmak bilmeden her akşam mahalleleri ihmal etmeden ziyaret düzenleyen Sofu, kahvehaneler ve esnafları ziyaret ederken bir yandan da ev toplantısı yapan hanımları ve hastaları ziyaret etmeyi ihmal etmedi.
Bizi izlemeye devam edin

Çamlıca Mahallesinde kahvehane ziyaretleri sırasında genciyle, yaşlısıyla yoğun bir ilgi vardı. Sofu, yaptığı konuşmaları pür dikkat dinleyenlere, ayak basılmadık yer, sıkılmadık el bırakmama adına seçim çalışmalarına devam edeceğini söyledi. Vatandaşın desteği bize güç katıyor. Ak Parti Belediyeciliği zamanında yapılan hizmetler ortada. Allah’ın izni ile 31 Mart Yerel seçimlerinde seçilirsek hizmetlere kalınan yerden devam ederek Hendek’imizi projelerimizle daha da güzelleştireceğiz. Bizi İzlemeye devam edin İfadelerini kullandı.
Gönül Belediyeciliği

Sofu, vatandaşlar ile birebir ilgilenirken bayanların ev toplantısına katılmayı ihmal etmedi. Bir hayli kalabalık olan ev toplantısına katılanlara teşekkür eden Sofu, Hayatın her döneminde hanımların değeri ve yeri bir başkadır.  Yaptığımız işlerin arkasında da hanımlarımızın büyük desteği vardır.  Kadınların, işlerini ince düşünceli ve titizlikle sürdürdüğünü bildiğimizden yapmak istediğimiz gönül belediyeciliği için sizlerin görüşleri büyük önem arz etmektedir. ”  sözlerine yer vererek desteklerini istedi. Ev ziyaretleri esnasında hastaları ve yaşlıları ihmal etmeyen Sofu, hastalara Allah’tan acil şifalar dileyerek hayır dualarını aldı.
Derdimiz de, Sevdamız da Hendek

Sizlerin bizi bu mücadelemizde yalnız bırakmayacağınızı biliyoruz. Sizler bizim gören gözümüz, konuşan dilimiz olacaksınız. Bizim derdimiz de, sevdamız da Hendek. Gönül verdiğimiz Hendek’imiz için çıktığımız bu yolda Çamlıca Mahallesi'nde ki hemşerilerimize coşkulu karşılamaları ve güzel misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim dedi.

Mahalle sakinleri ise Ali Kemal Sofu’ya desteklerinin tam olduğunu ifade ederek, kendisine başarılar dilediler.


Güncelleme Tarihi: 11 Şubat 2019, 11:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184