Sofu'dan Cumhur İttifakı Hanımlarına Vefa Yemeği

Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan adayı Ali Kemal Sofu Ak Parti Kadın Kolları ve Milliyetçi Hareket Partisi hanımları ile bir araya geldi.

Sofu'dan Cumhur İttifakı Hanımlarına Vefa Yemeği


Ali Kemal Sofu'nun ev sahipliğinde  gerçekleşen programa Kadın Kolları Başkanı Bedia Yılkın ve yönetim kurulu üyeleri ile Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinin hanımları katıldı.

Teşkilatının mensubu bayanlarına ve Cumhur İttifakına destek veren hanımlara seçim süreci içerisinde ki çalışmalarından ötürü tebrik ve teşekkür münasebetiyle bir araya gelen Sofu, hanımlar ile 31 Mart sürecinin istişare ve değerlendirmesini yaptı.
Ali Kemal Sofu' ya olan sevgi ve bağlılığın perçinlendiği ortamda bayanlara hitap eden Sofu, öncellikle her birinize geçirdiğimiz süreç içerisinde ki gayretli çalışmalarınızdan ötürü teşekkür ediyorum.

Bizler bugün burada vicdanımızın rahatlığı ile bir araya geldik. Liderlerimizin İttifakına sahip çıkabilmenin şerefi ve huzuru ile davamızı şahsileştirmeden, kişisel hesaplar içerisine düşmeden yüreğimizdeki dava aşkı ve milletimize olan sevdamızla yılmadan, yorulmadan,  hep birlikte çalıştık. Özellikle siz hanımlarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.

Bismillah diyerek sürece başladığımız ilk günden son güne kadar bu yolda beni yalnız bırakmadınız. Kapı kapı gezerek her haneye, her gönüle dokundunuz. Gece demediniz gündüz demediniz evinizi, işinizi, çocuklarınızı, eşinizi bırakarak kutlu davamız için bizimle bu yolda çalıştınız, emek verdiniz.


Cumhur ittifakı çatısı altında vatan, millet, bayrak aşkıyla bir araya geldik kocaman aile olduk.  Bundan sonra ki süreçte birbirimize daha da kenetlenerek yine Hendek'imizin menfaatleri doğrultusunda, milletimizin bize verdiği mesajı çok iyi inceleyip ona göre hareket edeceğiz.

Önümüzde ki süreçte, daha çok çalışacak ve milletimizin iradesini ve teveccühünü daha güçlü bir şekilde kazanacağız.


Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2019, 11:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184