SOFU’DAN KONGREYE DAVET VE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETLERİ

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu 11 Mart’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı Ak parti Sakarya İl kongresi için Hendek STK’başkanlarını ve üyelerini kongreye davet ediyor.

SOFU’DAN KONGREYE DAVET VE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETLERİ


Başkan Sofu ve yönetimi, tekrar şoförler odası başkanlığına seçilen CemilVarlıca’yımakamında ziyaret ederek, yeni döneminde ‘hayırlı olsun’ temennisinde bulundu. 11 Mart il kongresi için davetiye verdi. Şoförler odası Başkanı Cemil Varlıca ziyaretlerinden dolayı BaşkanSofu ve yönetim arkadaşlarına teşekkür etti.

Sofu ve arkadaşları Esnaf odası Başkanı Mehmet Yaşar Demirel, Berberler ve kuaförlerodası başkanı Vahdettin Çilek’i makamlarında ziyaret ederek Kongreye davet etti.

Güncel meselelerin konuşulduğu sohbetin ardından Sofu ve arkadaşları ziyaretlerine devam ettiler.

Sofu son olarak Hendek Tüm Muhtarlar Derneğinde Dernek Başkanı Emin Kula venMuhtarlara il Kongresi için Davetiyelerini verdi. Dernek Başkanı Emin Kula Ziyaretleri ve ndavetiyeler için Sofuya teşekkür etti.

Sofu, yaptığı açıklamada “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Sakarya il kongremize gelişi öncesindeki hazırlıklarımızı hızlı bir şekilde devam ediyoruz. STK temsilcilerimizi tek tek ziyaret ederek il kongremize davet ediyoruz. Ziyaretlerimiz ve hazırlık çalışmalarımız kongreye kadar devam edecek.

Yapmış olduğumuz ziyaretlerde ayrıca şubat ayı ‘Danışma Meclisimize’ katılımlarından dolayı STK Başkanlarımıza teşekkür ettik. Bu vesileyle salonu dolduran tüm Ak Gönüllere teşekkür ediyorum. Ak partili dostlarımız yaptığımız her toplantıda salonu doldurarak desteklerininve davalarına nasıl sahip çıktıklarını gösterdiler. Vekilimiz Ayhan Sefer Üstün ve diğer konuklarımıza da katılımlarından ve konuşmalarından dolayı teşekkür ederim. Yapılacak olan İl kongresine de aynı öz veriyle katılarak Sakarya’da adeta bir miting havası yaşayacağız İnşallah.

 





Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2018, 13:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184