SOFU'DAN KUTLAMA MESAJI

Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Partisinin kuruluşunun 16'ncı yıl dönümü sebebiyle bir mesaj yayınladı.

SOFU'DAN KUTLAMA MESAJI


Vatandaşların yarınlardan ümidini kestiği, ekonominin dibe vurduğu günlerde Kurucu Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bu karanlık tablo karşısında duyarsız kalmadığını ve omuz omuza verdiği arkadaşları ile birlikte 14 Ağustos 2001 yılında Ak Parti’yi kurduğunu ifade eden
ilçe Başkanı Ali Kemal Sofu, Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Ak Parti, halkın umudu oldu.

‘Herşey Türkiye İçin’ sloganı ile dünyada söz sahibi, bölgede lider ülke olmayı hedefleyen Ak Parti'nin milletin bağrından çıkan, milletle birlikte, millet için siyaset üreten bir anlayışla girdiği ilk seçimde iktidara geldiği kaydeden İlçe Başkanı Sofu, 16 yıl boyunca girdiği 11 seçimden de birinci çıkan Ak Parti'nin, Cumhuriyet tarihi boyunca yapılan tüm yatırımların kat kat fazlasını ülkeye kazandırdı.

Şanlı tarihi ve ecdadı ile bağları koparılmış geçmişi ile olan maneviyatını yitirmiş bir devletin, 16 yıllık Ak Parti döneminde canlanarak nasıl kendine geldiğini, özüne döndüğünü hep birlikte gururla şahit olduk. 16 yıl içinde birçok ciddi badirelere, engellere maruz kaldık, bölücü terörist saldırılarına uğradık ve en son olarak ve 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmeye çalışılan hain FETÖ darbe teşebbüsünü millet olarak acı ile hep birlikte yaşadık.

Tüm dünyanın gözü önünde iç ve dış mihraklarca tertip edilerek gerçekleşen bu kalkışmada kalleş FETÖ terör örgütü ve onun bir dolara satılmış eli kanlı hainleri Türkiye Cumhuriyeti Devletine ve milletine karşı silahlı saldırıda bulunarak alçakça bir darbe girişimine yeltenmişlerdir. Ama aziz milletimizin dik duruşu ve demir yumruğu ile neye uğradıklarını şaşırmışlar, milletin ve devletin gücü karşısında mağlup olmuşlardır. Liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın
çağrısı ile meydanlara, yollara, sokaklara inen halkımız, "Millet eğilmez Türkiye asla yenilmez" diyerek canı pahasına Bayrağına, vatanına, demokrasisine, meclisine, hükümetine ve Cumhurbaşkanına sahip çıkmıştır. Burada bir kez daha için şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimize "geçmiş olsun" dileklerimizle şükranlarımızı sunuyoruz.

Hedeflerimize ulaşmak için büyük bir azim ve karlılıkla durmaksızın çalışacağız.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde 2023-2053 ve 2071 hedefimize ulaşmak için durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Aldığımız her nefesi, ülkemizde birlik ve beraberliğin, bölgemizde barış ve adaletin sağlanması için harcayacağız. Partimize oy veren veya vermeyen ayrımı yapmadan, tüm vatandaşlarımıza eşit hizmet sunabilmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.

Partimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen tüm yöneticilerimize, tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Halkımızın desteği ile bu kutlu yürüyüş, bu hizmet siyaseti ilelebet devam edecektir.

Ali Kemal Sofu
Ak Parti Hendek İlçe Başkanı


Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 14:15
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184