Sofuoğlu Hendek Ak Gençlik ile Buluştu

Ak Parti Sakarya Milletvekili adayı Kenan Sofuoğlu Hendek Ak Parti gençlik Kolları tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Sofuoğlu Hendek Ak Gençlik ile Buluştu


Ak Parti Sakarya Milletvekili adayı Kenan Sofuoğlu Hendek Ak Parti gençlik Kolları başkanı Fadıl Fide’nin organize ettiği iftar programına katıldı.

Sofuoğlu iftar sonrası düzenlenen söyleşi programında Hendekli gençlerin sorularını cevapladı

Hendek Atatürk Parkında düzenlenen iftar programına Ak Parti Sakarya Milletvekili adayı Kenan Sofuoğlu, Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal SOFU ve yönetimi,  Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü,  başkan yardımcısı Sinan Baylan,  Ak Parti gençlik kolları başkanı Fadıl Fide ve yönetimi, Hendekli gençler ve Sofuoğlu’nu görmek isteyen vatandaşlarca yoğun katılım oldu.

İftar Sonrası kısa bir konuşma yapan Milletvekili adayı Kenan Sofuoğlu sözlerinde ‘’tamamen Farklı bir kulvara geçtik beni motor sporların da motorsiklet  yarışlarında tanımışınızdır. Yaklaşık üç hafta önce hayatım tamamen değişti. Farklı bir yolda gidiyorum, büyük fedakarlıklarla başladık çünkü 20 yıl üzerinde motor sporlarında geçirdikten sonra artık emekli olduk dinleneceğim derken, daha yorucu daha zorlu bir yola girdik öyle bir dönemde girdik ki direk seçime bir ay kala tamamen farklı bir kulvarda olmak beni biraz zorluyor. Ama alışmaya başladım AKP gençlik kolları ile yapmış olduğumuz program her akşam gençlerle söyleşiler yapıyorum. Çünkü yaş itibarı ve yaşam tarzı olarak biraz gençlere hitap ettiğimi düşünüyorum, diğer milletvekili adaylarından biraz farklı bir çizgim var Allahın İzni ile Cumhurbaşkanımız tarafından görevlendirildik üzerime bu yük yüklendi. Bu yükün hakkını vermek için çalışıyorum’’ dedi.

Program sonunda  gençlerle söyleşi programında Kenan Sofuoğlu Hendekli gençlerin sorularını cevapladı







Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2018, 08:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184