Sofu’ya Destekler Çığ Gibi Büyüyor

Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu Çamlıca Mahallesinde gövde gösterisi yaptı.

Sofu’ya Destekler Çığ Gibi Büyüyor


Sofu yoğun katılım yaşanan mitingde konuşarak Hendeklilere seslendi.

Hendek’e hizmet sözü veren Sofu, gece gündüz çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Arkamızda İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Bakanlarımız ve Cumhurbaşkanımız var. Bu büyük ailenin gücü ile Hendek için çalışacağız dedi.
Gövde gösterisi

Seçime kısa süre kala temposunu arttıran Cumhur İttifakı AK Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Çamlıca Mahallesinde havai fişekler ve meşalelerle karşılandı. Düzenlenen mitinge Ak Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ve Ak Parti il başkanı Yunus Tever, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ve MHP ilçe başkanı Burhan Namlı ile meclis adayları da katıldı.  Cumhur İttifakının gövde gösterisine dönüşen mitingde konuşan Milletvekili Recep Uncuoğlu Ali Kemal Sofu’ya destek isterken Cumhur İttifakının önemine de değindi. Uncuoğlu, “Hendek’te Ali Kemal Sofu kardeşimizin sonuna kadar arkasındayız dedi.
Cumhur İttifakı

Daha sonra konuşan Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Cumhur İttifakının yani Ak Parti’nin ve Milliyetçi Hareket Partisinin Hendek Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayız. Diyoruz ki bu Cumhur İttifakı akşamdan sabaha masa başında oluşturulmuş ittifak değildir. Cumhur ittifakı 15 Temmuz gecesi vatanını milletini seven herkesin sokaklara çıkarak namlulara silahlara karşı çıkarak oluşturduğu bir ittifaktır. Bizler Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket Partisi Başkanımız Devlet Bahçelinin adayı olmaktan gurur duyuyoruz. İnşallah liderlerimize ve sizlere mahcup olmadan bir belediye başkanlığı yapacağız diyoruz. Bu cumhur ittifakına sahip çıkarak oy vererek hem Cumhurbaşkanımıza hem Devlet Bahçeliye olduğu gibi Türkiye Cumhuriyeti hükümetimize, güçlü Türkiye’ye hep birlikte destek olacağız. Türkiye’de gözü olanlara, Türkiye’ye düşman olanlara hep birlikte korku salacağız dedi.
Fırsat vermeyeceğiz

Cumhur İttifakının 31 Mart’tan güçlenerek çıkacağını ifade eden Sofu, Cumhur İttifakı zayıflasın oyları biraz aşağıya düşsün diye pusuda bekleyen maalesef hainler, düşmanlar var. Tıpkı gezi olaylarında olduğu gibi 3 ağacı bahane ederek ülkemizi kaosa sürükledikleri gibi yine Cumhur İttifakının oyları düşsün de Türkiye’yi karıştıralım diye bekleyenler var. Bizler inşallah bunlara fırsat vermeyeceğiz.  Geçen nasıl ezan okunurken ıslık çalıyorlarsa yarın tencere tava sokaklara dökülmelerine müsaade etmeyeceğiz. Bugün yine geldik sizlerden Cumhurbaşkanımıza sahip çıkmanızı istemeye desteğinizi istemeye geldik. Çünkü bizim milletimizden sizlerden başka gidecek kapımız yok. Yine inşallah bizlere de AK Partimize de, Hendek’imize de, Milliyetçi Hareket Partimize de sahip çıkacağınızdan şüphemiz yok diye konuştu.
Gece gündüz çalışma sözü

Gece gündüz çalışma sözü veren Sofu, gece gündüz çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Arkamızda İl Başkanımız, Milletvekillerimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, Bakanlarımız ve Cumhurbaşkanımız var. Bu büyük ailenin gücü ile Hendek için çalışacağız. Biz büyük aileyiz diyoruz ama bundan rahatsız olanlar var. Büyük ailemizin gücünü Hendek’e hizmet çevireceğiz. Hendek’e hizmet için milletvekillerimizin desteği her zaman arkamızdadır. İlçemizde daha çok projeyi hayata geçirmek için kaynak bulmamız lazım. Ankara yollarını aşındırıp Hendek’e hizmetin en iyisini getirmemiz lazım. Bizim Hendek için çok güzel projelerimiz var. Biz masa başı oturup proje yapmadık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli’yi temsil ettiğimizin farkındayız onun için söz verdiğimiz her şeyi yapacağız. Emin olun hazırladığımız tüm projeler sahada sizlerden bilgileri toplayarak aldığımız projeler. Hendek’in ihtiyaçlarına göre projeleri oluşturduk. Projelerin hepsini tamamlamış bir başkan olarak inşallah 5 yıl sonra karşınızda olacağım. Mesela Kültür ve Tarihi geziler planlıyoruz. Kadınlarımızı Çanakkale, Bursa, Bilecik ve İstanbul’da camilere götürerek inşallah tarih ve kültürümüzü birlikte keşfedeceğiz.  Hendek’te çok güzel tesislerimiz var. İlçemizde kültür sanat hayatını canlandıracağız. Müzik dinletileri, sinema gösterimleri, söyleşiler, tiyatrolar düzenleyerek Hendeklilerle buluşturacağız dedi.
Eksikleri tamamlayacağız

Sofu sözlerini şöyle sürdürdü Hendek’e yeni terminal kazandıracağız dedik. Katlı otopark, gençlik merkezi, macera ve trafik park projelerimizle Hendek ilçesine değer katmaya devam edeceğiz. Çamlıca için projelerimiz var. Pazaryerimiz bitmek üzere. Yakında hizmete açacağız. Bazı bölgelerimizde katı atıkların yığıldığını gördük. Molozlara kadar bu bölgeyi temizleyip Çamlıca’yı temiz hale getireceğiz. Park alanlarımızı güçlendireceğiz. Eksiklerimizi tamamlayacağız. Çakallar’da kullanılmayan köprümüzü hizmete alacağız. Çamlıcaspor’a tüm desteğimizle tekrar üst lige çıkaracağız. Hak ettiği yerde inşallah olacaktır.
Seçimi kazanacağımızdan şüpheniz olmasın

Sofu son olarak ise şunları kaydetti, Çamlıca’nın merakla beklediği bir müjde var. Çamlıca’nın ihtiyacı doğalgaz. Yaparsa AK Parti yapar diyoruz ve doğalgazı Çamlıca’ya getirmek için elimizden geleni yapmaya söz veriyoruz. Milletvekillerimizden bu konuda sonuna kadar destek alacağız. Ayrıca Çamlıcamızda belediye binasını  bir gençlik merkezi haline getirmek istiyoruz. Biz bir dava partisiyiz. Davamıza ve liderlerimize sahip çıkacağız. Ülkemizi bir kaşık suda boğmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz. Meclis üyesi adaylarımız davasına bağlı, ülkesine sevdalı insanlar. Biz Hendek’in hizmetine talibiz. Seçimi kazanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Allah’ın izni ile hız kesmeden hizmete devam.

Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 16:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184