Sofu’ya Yeşilyurt’ta Büyük İlgi

Havanın soğuk olmasına rağmen büyük bir ilginin gözlemlendiği Yeşilyurt’ta ki program Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başladı.

Sofu’ya Yeşilyurt’ta Büyük İlgi


Programa Cumhur İttifakı Ak Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem Yüce, Cumhur İttifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, MHP Hendek İlçe Başkanı Burhan Namlı, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Bayal ile 25. Dönem Milletvekili Ali İnci, Partililer ve 15 Temmuz Gazisi Nebahat Topaloğlu’da katılım gösterdi.

Bu mükemmel atmosfer için canı gönülden teşekkür ediyorum

Yeşilyurt sakinlerine hitap eden Sofu, Yeşilyurt mahallesinde bu akşam bir cenaze ve iki düğün cemiyeti olmasına rağmen böyle bir mükemmel atmosferi bizlere yaşattığınız için sizlere canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bu duruş sizlerin Cumhur İttifakına sahip çıktığınızın bir göstergesidir dedi.


Kendisine teşekkür ediyorum

İrfan Püsküllü’ye yaptığı hizmetler ve Hendek’e kazandırdığı değerlerden ötürü teşekkür eden Sofu, İrfan Püsküllü benim çok sevdiğim bir ağabeyimdir. Kendisine yaptığı hizmetler için çok teşekkür ediyorum. Emanete sahip çıkmıştır, hizmetin üzerine koymuştur, Hendek’i güzel yerlere getirmiştir. 7 yıl önce bu kardeşiniz İlçe Başkanı olmuşsa bunda İrfan Başkanımın kefaleti vardır, referansı vardır, 4 yıl önce İrfan Başkanımda Belediye Başkanı olmuşsa onunda arkasında Ali İnci Başkanımın ve Ali Kemal Sofu’nun kefaleti vardır dedi.

Hem övüyorsun, hem yeriyorsun bu nasıl Siyaset?

Sofu, isim vermeksizin, Cumhurbaşkanını dahi getirseler seçimi kazanamazlar diyen arkadaşımıza sesleniyorum diyen Sofu, bizler hizmeti vekillerimizden, Bakanlarımızdan, Büyükşehir Belediye Başkanımızdan, Cumhurbaşkanımızdan hizmeti alacaksak onlarla gururu duyuyoruz. Aday belirleme sürecinde İrfan Başkanımızın ismini zikrederek (eğer aday olsaydı ben aday olmazdım) diyen aday arkadaşımıza sesleniyorum diyen Sofu; yahu Ali İnci başkanımız adayken aday oldun, İrfan Başkanımla 5 yıldır çalışıyorum diyorsun, 5 yılda hiçbir cemiyetinizi kaçırmadım diyorsun, son gün çıktın İrfan Başkan aday olsaydı ben aday olmazdım diyebiliyorsun diyen Sofu, bu arkadaşımızı sizlere havale ediyorum diye konuştu.

Seni rahatsız eden nedir? Kafanı kaldır ve yapılan hizmetleri gör

Sofu, sen kafayı oyundan oynaştan kaldırıp ta bu hizmetleri göremiyorsan bizim suçumuz ne? diyen Sofu, Bizim meclis listemizde yer alan şahsiyetlerin hepsi kendisini ispat etmiş isimlerdir. Biz futbol liginde oynamıyoruz, oyunda oynaşta değiliz biz hizmet adamıyız dedi. Ayrıca Sofu diğer adayların söylemlerine Yeşilyurt’tan seslendi “Vekiller ellerinden tutmuş gezdiriyorlar’ söylemi yapılıyor. Oysa bizler vekillerimizle sizleri ziyaret etmekten onur duyuyoruz, gururu duyuyoruz, Keşke sizlerin de vekili olsa da sizde gezebilseniz. Keşke vekillerimizin, Bakanlarımızın geldiği gibi Cumhurbaşkanımız da gelse de elimizden tutsa. Biz Cumhur İttifakı adayı olduğumuz için güçlüyüz. Bizler bu milletvekillerimizden bu bakanlarımızdan hizmet alacağımızı unutmayalım dedi.

Bizim Hocalarımız sağlam

Hizmetin bir bayrak yarışı olduğunun altını çizen Sofu, nasıl ki dün hizmet bayrağı Ali İnci başkanımızdan İrfan Püsküllü başkanımıza geçtiyse bugünde bu hizmet bayrağını İrfan Püsküllü Başkanımızdan sizlerin desteği ile alarak inşallah hizmet bayrağını daha ileriye götüreceğiz” diyen Sofu; derslerini iyi çalıştıklarını, hocalarının sağlam olduğunu söyleyerek kendisini tanıttı.

Bilgisiz, verisiz Siyaset yapılıyor

Sofu, kendisi için (7 yıldır ne yaptı da şimdi ne yapacak?) şeklinde konuştuğunu belirterek rakamlarla cevap verdi. Sofu, siyaseten üslubunun kimseye cevap vermek olmadığını, polemiğe girmek olmadığını söyleyerek ama burada bizden önce bir toplantı yapan aday arkadaşımızın sorularına cevap vermemek olmaz diyen Sofu, Eğitimde Sakarya’nın ülke sıralamasında 53 cü sırada, Hendek’te 16 cı sırada dedi. Hiçbir yerde böyle bir veri yok. Sakarya ülke sıralamasında 24 cü sırada, Hendek ilçemizde ilçeler arasında ortalamanın üzerinde. Yeşilyurt sağlık ocağında 1 doktor var diyorlar oysa burada 2 doktor mevcut. Yeşilyurt sakinlerinin isteği bir doktorun bayan olması inşallah onu da sağlayacağız. Her şey dört dörtlük değil  yaşam devam ettiği sürece yeni isteklerin çıkıyor olması doğal bir durum. Ama bu eksikleri asla bizden başkası yapamaz.

Yatırımların rakamsal değeri

Sofu, reklam yapmadıklarını, tribüne oynamadıklarını söyleyen Sofu, yapılan hizmetleri rakamlarla verdi. Sofu, sadece Yeşilyurt’a yapılanlar, 8 adet park ve bahçe düzenlemesi, toplamda 5.500 metre, 3.200 ton sıcak asfalt, 1.200 ton asfalt yaması, 9 ayrı sokakta 4.000 metrekare kilitli parke, İmama Hatip Okulunun tadilatı ve halı saha, 1.000 metre yağmur suyu hattı, modern birçok amaçlı pazaryeri, futbol sahası yapıldı 200 kişilik tribün inşaatı devam ediyor. Yeşilyurt ortaokuluna 2 adet ek derslik, merkez cami bahçe düzenlemesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından  2012 yılında 12 trilyon 890 bin liralık arıtma tesisi, 2013 yılında 3 milyonluk, 2015 yılında 5 milyonluk, 2018 yılında 513 milyar liralık, Kocatöngel ve Dereköy mahallelerimiz içme suyu  içinde 4 milyon 800 bin liralık yatırımlar yapıldı dedi.

Yeşilyurt’ta gerçekleşen programa özel konuk olarak katılan 15 Temmuz Gazisi Nebahat Topaloğlu’da programda Yeşilyurtlu hemşerilerine seslendi.

Başka Türkiye yok kırgınlıkları bir kenara bırakalım

Topaloğlu, hiçbir Siyasi Parti mensubu değilim, ben bir 28 Şubat mağduruyum. Bizler nasıl ki 15 Temmuz hain darbe girişimini vatan, millet, bayrak anlayışı ile durdurduysak bugünde ülkemiz için çok büyük önem arz eden 31 Mart Beka seçimlerinde kenetlenmeli, dış mihrakların ve onların içimizdeki uzantılarının hayallerini boşa çıkarmalıyız. Başka Türkiye yok dedi.

Söylemleri bizim için emirdir, Cumhur İttifakını zafere ulaştıracağız

Daha sonra kürsüye gelen MHP ilçe Başkanı da yaptığı selamlama konuşmasında Genel Başkanımızın bizlere söylediği her bir sözü bizler emir telakki ediyoruz. MHP olarak Cumhur İttifakı içerisinde bize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğiz, Cumhur ittifakını zafere ulaştıracağız diyerek teşekkür etti.


Cumhur İttifakı büyük bir Aile, hizmetin en iyisini biz yaparız

Konuşmacı olarak kürsüye gelen Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal konuşmasında, Cumhur ittifakının değerli üyeleri akşamın bu vaktinde bu soğuk havada bu güzel karşılamanız bizlerin içini ısıttı. Bu güzel karşılamanızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Cumhur İttifakı olmadan Hendek’e hizmet etmek mümkün değildir. Cumhur ittifakının arkasında çok büyük bir aile var. Böyle bir ailenin desteğini almış olan Cumhur İttifakı Belediye başkan adayımızın  sizlere hizmetin en mükemmelini yapacağından kimsenin şüphesi olmasın. Bu işi en iyi şekilde yapacağını düşünüyor bu nedenle oylarınıza, desteğinize talibiz. Saygılarımı sunar hepinize hayırlı akşamlar diliyorum diyerek sözlerini sonlandırdı.

Gecenin ağır konuğu İnci, Başkanlık bir Ali’den bir Ali’ye geçecek


Programa katılarak tüm konuşmacıları dinleyen, ilçemizde 4 dönem üst üste Belediye Başkanlığı kazanarak kırılması mümkün görülmeyen bir başarıya imza atan 25. dönem Sakarya milletvekili Ali İnci alkışlar arasında yaptığı konuşmasında Yeşilyurt mahalle sakinlerine seslendi. İnci, Ali Kemal kardeşim icraatlarını anlattı, zorlanmaya gerek yok. Ak Partinin Hendek Belediyesi olarak Sakarya’da değil Türkiye’de Hendek Belediyesinin halkına yaptığı hizmeti saatlerce anlatsak bitiremeyiz diye konuşan İnci dönemi içerisinde Yeşilyurt Mahallesi ve civarına yaptıkları hizmetleri anlattı. İnci havanın soğukluğuna dikkat çekerek, şu kadarını söyleyeyim bir Ali’den sonra ikinci Ali inşallah Hendek’te devam edecek, bir eksikliği olursa biz yanındayız, bunu herkes böyle bilsin diyerek destek sözünü yineleyerek sözlerini sonlandırdı.


Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2019, 10:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184