Spor’u ve Sporcuları Önemsiyoruz

Cumhur ittifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu’dan sporculara ziyaret.

Spor’u ve Sporcuları Önemsiyoruz


Cumhur ittifakı Ak Parti Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, Muay Thai Türkiye 3.sü Beyza Ece Tokat, Karate Türkiye 1.si Büşra Tosun ve Türkiye 3.sü Ömer Faruk Ateş’e tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Muay Thai Federasyonu tarafından Antalya’nın Kemer ilçesinde düzenlenen Çocuklar, Gençler, Büyükler Bay ve Bayanlar Türkiye Şampiyonası'nda, minikler ve yıldızlar kategorilerinde tamamlanan müsabakalar sonucunda Sakarya adına yarışan Hendek’li Beyza Ece Tokat girdiği kategoriden Türkiye 3.sü oldu.
Sofu’dan Beyza’ya Kulübünde tebrik

Hendek Muay Thai Türkiye 3.sü olan Beyza Ece Tokat’ı kulübünde ziyaret eden Sofu, İlçemize dereceye girerek dönen kızımız, başarısıyla bizleri gururlandırmıştır. Elde etiği derecen dolayı kendisini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim dedi. Amacımız alanında erk gençliğimizin kaynaklarını, imkânlarını arttırmak spora ve sporcuya gereken desteği sağlamaktır. Bundan sonraki süreçte de sporun ve sporcularımızın destekçisi olmaya devam edeceğiz dedi.  02-03-2019 cumartesi günü Hendek’te düzenlenecek Kok Muay Thai Organizasyonunda dövüşecek olan sporcular Özgenur Avcıl ve Onur Arslanoğlu’na rakipleri karşısında Allah’tan güç kuvvet dileyerek salondan ayrıldı.
Genç Sporcularımız Gururumuz

Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, kapalı spor salonunda Hendek Belediyesi Karate Spor Kulübünün Sporcuları ile antrenman sonrası buluştu. Alanlarında Türkiye 1.si olan Büşra Tosun ve Ömer Faruk Ateş’i başarılarından dolayı bizzat tebrik etti. Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal ile genç sporculara hediyelerini taktim ederek,  başarılarının daim olması temennisinde bulundular. Sofu gençlere konuşmasında, sizler bizim gururumuzsunuz yetenekli gençlerimizi her alanda desteklemek bizim için onurdur. Kendimde bir sporcu olarak spora ve eğitime özellikle destek vereceğiz. İlçemizde sporu, eğitimi ve kültürü ön plana çıkaracağız ifadelerini kullandı.
Yapılan müsabakalarda ilçemizin adını duyuran ve bizleri gururlandıran Hendek Muay Thai Maradow Fight Club ve Hendek Belediyesi Karate Kulübüne teşekkür ederiz.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2019, 13:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184