TAM KADRO İHSANOĞLU’NU KARŞILADILAR

Cumhurbaşkanı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Sakarya ziyaretinde Hendek’ten MHP,CHP,DP İlçe Teşkilatları tam kadro katılırken Hendek STK temsilcileri SESOB ziyaretine katıldılar.

TAM KADRO İHSANOĞLU’NU KARŞILADILAR


Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu ,tem Gişeleri Adapazarı girişinde çiçeklerle karşılandı.MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel,Yönetim Kurulu üyeleri,CHP İlçe Başkanı Ayhan Bal,Yönetim Kurulu Üyeleri, DP İlçe Başkanı Kançeri Jane ,Yönetim Kurulu üyeleri,MHP Eki İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu , MHP Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nu karşılayanlar arasında yer aldılar.

İhsanoğlu Sakarya’da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerine SATSO’yu ziyaret ile başladı.SATSO ziyaretinin ardından SESOB ziyareti ile devam etti.

İhsanoğlu’nun SATSO ve SESOB ziyaretine MHP İlçe Başkanı Atilla Tezgel,Yönetim Kurulu üyeleri,CHP İlçe Başkanı Ayhan Bal,Yönetim Kurulu Üyeleri, DP İlçe Başkanı Kançeri Jane ,Yönetim Kurulu üyeleri, MHP Eki İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu , MHP Belediye Meclis Üyeleri de katıldı.

İhsanoğlu’nun SESOB ziyaretine Hendek Esnaf Odası Başkanı M.Yaşar Demirel,Berberler Odası Başkanı Vahdet Çilek ve Şoförler Odası Başkanı Cemil Varlıca’da katıldı.

CHP ve MHP Hendek İlçe Teşkilatları Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu’nun Sakarya ziyaretini baştan sona takip ettiler.Hanedan tesislerinde halk iftarında vatandaşlarla buluşan İhsanoğlu ,iftarın ardından Çark caddesinde esnaflar ve vatandaşlarla sohbet etti.

Atatürk bulvarı üzerinde Kitap fuarını gezen İhsanoğlu’na ,Orhun Kitabevi sahibi Dursun Yelken kitap hediye etti.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, SESOB’u ziyaretinde, toplumun orta direği olan esnafların organize olmasından mutlu olduğunu belirterek, “Sakarya’daki esnafın ülke ekonomisine yaptıkları katkılardan dolayı onur duyuyorum” dedi.

Muhalefetin cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, yurt gezileri kapsamında dün ilimize geldi.CHP ve MHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu otoban gişelerinde karşılandı. Kendisini karşılayanlarla tek tek tokalaşan İhsanoğlu, seçim otobüsüne binerek şehir turu attı ve otobüsten halka el salladı.İhsanoğlu daha sonra SATSO’yu ziyaret etti.  Ziyarette konuşan Başkan Yardımcısı Orhan Yılgenci, kurum olarak İhsanoğlu’nu ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

SAKARYA ÖNEMLİ

Cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu ise, ilimizin ülkemiz için önemli bir bölge olduğunu belirterek, “Sakarya tarihi, coğrafyası ve sanayisiyle çok önemlidir. Sanayi ülkemizin önemli değerlerinden biri olmuştur. Buraya gelişlerim arasında önemli iki hadise var. Birincisi 1999 Depreminde, İkincisi de 2005’te. Depremde İslam dünyasından farklı yardımlar sağlamak için buraya geldik. Felaketzedelerin sıkıntılarını gidermek için uzun çalışmalar yaptık. 2005’te İSAR Vakfı’nın katkılarıyla 1 milyon TL yardımla 60 ev yaptırdık. Hala benzer hayır işlerinde kullanılmakta bu evler” diye konuştu.

HALK OYU

Ülkemizde ilk defa Cumhurbaşkanı’nın halk oylamasıyla seçileceğini hatırlatan İhsanoğlu, “Bu önemli bir gelişme. Bu seçimi daha önemli hala getiriyor. Bu seçim bir milletvekili ya da belediye seçimi değil. Biz ülkemizde istikrarın devam etmesini istiyoruz. İstikrarın devam etmesi çok yönlü bir hadisedir. Bir faktöre indirgenmesi hatalı olur” dedi. İhsanoğlu SATSO programının ardından SESOB’u ziyaret etti. İhsanoğlu toplumun orta direği olan esnafların bu şekilde organize olmasından onur duyduklarını belirterek, “Sakarya’daki bu yoğunlukları bakımından ülke ekonomisine yaptıkları katkılardan dolayı onur duyuyorum. Esnaf ve sanatkarlar her zaman ekonomimizin ve toplumumuzun temel direği olsun ve güçlenerek büyüsün” dedi. Cumhurbaşkanı ve Başbakan arasında sıkıntılar yaşanmaması gerektiğini ifade eden İhsanoğlu, “AK Parti’nin kurucuları arasında benim arkadaşlarım var” dedi.




Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2014, 18:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184