Tever Hendek’te Partililerle Buluştu

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Hendek İlçe Teşkilatı İstişare toplantısında Partililer ile bir araya geldi.

Tever Hendek’te Partililerle Buluştu


Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Teşkilat Başkanı Erkut Aşoğlu, Yerel Yönetimler Başkanı Enver Tok ve Mali İşler Başkanı ve aynı zamanda Hendek İlçe Koordinatörü Fikret kesim, yaklaşan Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Kongresi öncesinde Hendekli Partililer ile bir araya geldi.

Tek tek görüşüldü

Tever ve beraberinde bulunan Yönetim Kurulu Üyelerinin, Ak Parti Hendek İlçe Teşkilat Yönetimi, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları, önceki dönem İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eski Meclis üyeleri ve Partililer ile birebir görüştüğü öğrenilirken, yapılan görüşmeler sonucunda yapılacak değerlendirmelerin Ak Parti Genel Merkezine iletileceği ve Kongre adayının belirleneceği gelen bilgiler arasında.

Teşkilatımızın görüşlerini aldık

Ak Parti Hendek İlçe Teşkilatı Yönetimi ve Partililer ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Ak Parti Sakarya İl Başkanı Yunus Tever, Ak Parti Sakarya İl Başkanlığı olarak 8 Mart’ta yapılacak olan Hendek İlçe Kongresi öncesinde istişarelerde bulunmak üzere İl Teşkilat Başkanımız ve Yerel Yönetimler Başkanımızla bugün Hendek’teyiz.

Geçmişten günümüze kadar İlçe Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği, Belediye Meclis Üyeliği, Mahalle Başkanlığı, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlığı görevlerinde bulunmuş kıymetli dava ve yol arkadaşlarımızla bir araya gelerek görüşlerini aldık.

İstişare kültürü

Öncelikle şunu ifade etmem gerekir ki bu istişare ve temayül sistemini sadece Hendek İlçemizde uygulamıyoruz. Bir takım bilgi eksikliği ve kirliliğinden doğan mesnetsiz iddialar ve söylemler, basın yoluyla yazılanlar çizilenler başta mevcut yönetim olmak üzere Partimizin her kesimine zarar vermektedir.

Ak Parti’de, en alt kademeden en üst kademeye kadar teşkilatımızın tüm üyeleriyle istişare kültürünü her zaman işletiyor ve biz bu istişare kültürünü ilk defa uygulamıyoruz.

Basında ve sosyal medyada lanse edilenler kesinlikle doğru değildir. Bugün alınan sonuçlar Parti içinde, İl koordinatörümüzle ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızla yapacağımız görüşmelerde bizler için önemli ve izleyici bir yol niteliği taşımaktadır.

Tek adayla gireceğiz

Genel Merkeze sunacağımız rapor sonrası İlçe Başkanımızı belirleyecek ve kongreye her İlçemizde olduğu gibi tek adayla gideceğiz.

Ben bugün Parti binamıza gelerek görüş ve önerilerini ifade eden tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyor, huzur ve kardeşlik içerisinde gerçekleştireceğimiz kongremizin şimdiden hendek İlçemize hayırlar getirmesini diliyorum ifadelerine yer verdi.


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2020, 17:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184