TURGUT BABAOĞLU YENİ YÖNETİM HERKESİ TEMSİL EDİYOR

MHP Hendek İlçe Başkanlığı’na seçilen Turgut Babaoğlu istişareler sonucu oluşan yönetimin ilçenin bütününü kapsadığını söyledi. Babaoğlu’nun yönetiminde her meslek grubundan isim bulunuyor.

TURGUT BABAOĞLU YENİ YÖNETİM HERKESİ TEMSİL EDİYOR


MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu hafta sonu gerçekleşen kongreden partinin güçlenerek çıktığını belirterek “Yönetimde görev alan arkadaşların çoğunluğu gençlerden oluşuyor. İlçenin bütününü temsil etmesi bakımından her bölgeden arkadaşları yönetime aldık. Her meslek grubunu temsil eden, genç, dinamik ve heyecanlı bir yönetim olduk” dedi.

MAKAM SEVDALISI DEĞİLİZ

Turgut Babaoğlu MHP’de görev alan hiç kimsenin makam peşinde olmadığına vurgu yaparak “Hepimizin ortak gayesi ülkemizin bölünmez bütünlüğünü korumak. Daha gelişmiş daha müreffeh bir ülke olmak. Bütün ekibimin tek derdi vatana-millete hizmet etmek. Onun için görevi devraldığım arkadaşım yeni dönemde yönetimde görev aldı. Hendek MHP Teşkilatı sadece seçimlerde sahaya inen bir anlayışla çalışmayacak. Vatandaşın her an ulaşabileceği arkadaşlarla, öncelikle ilçemiz ardından ülkemiz için çalışacağız” dedi

BİRLİK İÇİNDE TAMAMLANDI

Turgut Babaoğlu kongrenin birlik ve beraberlik içinde geçtiğini belirterek “Partiye emek vermiş, gönül vermiş büyüklerimiz kongremize katılarak bizleri onurlandırdı. Sadece parti büyüklerimiz değil, gençlerde salona gelerek destek verdiler. Kongremize gelerek bizlere desteklerini gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Bize güvenen ve destek olanları mahçup etmeyeceğimizin bilinmesini istiyorum” dedi.

Kongreden notlar

MHP Hendek İlçe Teşkilatı Kongresi yoğun katılımla gerçekleşirken protokolün katılımı da yoğun oldu.

Çamlıca mahallesinden gelen kadın ve gençler kongreye renk kattı.

Kongrede divan başkanlığı yapan Av.Muharrem Bülbül’ün yaptığı heyecan dolu konuşma salonu coşturdu.

 

Güncelleme Tarihi: 25 Kasım 2014, 12:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184