TÜRK MİLLETİ GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERMELİDİR

MHP Sakarya Milletvekili Adayı Melihşah Budak Hendek’te esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.

    TÜRK MİLLETİ GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERMELİDİR


MHP Milletvekili Adayı Melihşah Budak, Hendek’te esnaf ve vatandaşları ziyareti öncesi İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

MHP Milletvekili Adayı Melihşah Budak, MHP Hendek İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İlçe Merkezinde esnaflar ve vatandaşları ziyaret ederek sıkıntı ve taleplerini dinledi.

Esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sıkıntılarını dinleyenMHP Sakarya Milletvekili Adayı Melihşah Budak, İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindekiler daha sonra Çamlıca Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Çamlıca mahallesinde vatandaşlarla bir araya gelen MHP Sakarya Milletvekili Adayı Melihşah Budak gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Türk milleti 1 Kasım günü gereken cevabı sandıkta vermelidir

Ülkenin kaderiyle oynayanlara büyük Türk milleti 1 kasım günü gereken cevabı sandıkta vermelidir diyen Budak “  Ülkemizin geleceği için ve bir kızıldereli atasözünde ki gibi biz çocuklarımızdan ödünç aldığımız bu toprakları onlara en iyi şekilde teslim etmek zorundayız. Dün çözüm süreci diyenler bugün bunlar teröristtir demekte ve Türk milletinin gözleri önünde bir tiyatro sergilemektedirler. Dün valilere üç maymunu oynayın diyenler, bugün ülkeyi ateş çemberinin içine atmak istemektedirler.Dün Kobani' ye selam gönderenler bugün terörist ilan etmekteler.  Çözüm süreci ihanet sürecidir, teröristler orada sığınak yapmaktadır diyen milliyetçi hareketin liderine hakaretler yağdıranlar, bunlar kandan besleniyor diyenler ve her tür milliyetçiliği ayaklar altına alanlar bugün milliyetçilik naraları atmaktalar.

Doğru eğilir ama yıkılmaz

Budak sözlerini şu ifadeler ile sürdürdü “ Bizleri kafatasçılıkla suçlayanlar şunu çok iyi bilmelilerki biz Ülkücüler Türk milli değerlerine saygılı anadolu kültürüne aşık Edirne'den Ardahan'a kadar bir bütün olan milli ve manevi kökleri Hoca Ahmet yesevi'den, pir sultan abdal'dan Hacı bektaşi veliden günümüze kadar Tanrı dağı kadar Türk, Hira dağı kadar müslüman olan Türk'ü, Kürd'ü, Laz'ı, Çerkezi ile etle kemik olan biz biriz tekiz ve biz Türkiye'yiz. Değerli Sakaryalı hemşehrilerime buradan seslenmek istiyorum; Doğru eğilir ama yıkılmaz. Doğruysanız yıkılmazsınız ve bakın onlar ellerindeki nimetleri kaybettiklerini anlayınca korktular ve korkuyorlar ve ben de diyorumki; onların korktuğunu görün ve siz korkmayın ve YETER ARTIK! diye haykırın.   İstiklal şairimiz Akif’in dediği gibi; “Sahipsiz vatanın batması haktır. Sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır” haydi Sakarya’m 1 Kasım fırsattır ve bu fırsatı kaçırma” 






Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2015, 11:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184