TÜRKİYE BU SÜRECİ ATLATACAK

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, sürekli sahada. İnci, Karasu, Pamukova, Geyve de vatandaşlarla buluştu.

TÜRKİYE BU SÜRECİ ATLATACAK


İnci, Türkiye'de güven ve istikrarın güçlü olabilmesi, AK Parti'nin güçlü bir şekilde iktidarını devam ettirmesinden geçiyor dedi.

Büyük Türkiye, Hedef 2023

Türkiye'nin sıkıntılı bir süreç yaşadığını dile getiren Ali İnci, Bir taraftan terörle etkin bir şekilde mücadele ediyor, diğer taraftan Türkiye bir seçime gidiyor. Bu süreçten Türkiye'nin güçlenerek çıkması lazım. Gördük ki bu son yaşananlarla Türkiye'de güven ve istikrarın güçlü olabilmesi, AK Parti'nin güçlü bir şekilde iktidarını devam ettirmesinden geçiyor. Birçok konu, AK Parti'nin varlığına ve güçlü olmasına endekslenmiş görünüyor. Bizde bunun bilincinde olarak sorumlu bir şekilde inşallah seçim sürecinde başarılı olarak, büyük Türkiye yolunda 2023 hedefine doğru yürüyeceğiz dedi.

Karasulu uzman çavuşu ziyaret

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu ile birlikte Bingöl-Erzurum karayolunda kimlik kontrolü yapan teröristler, tarafından vurulan Karasulu uzman çavuş Âdem Kahveci’nin baba ocağını ziyaret ettiler. İnci Karasu’da ilçe Başkanı İshak Sarı ile birlikte esnaf ziyaretinin ardından Karasu Limanı’na giderek şantiye şefinden bilgi aldı.
Halktan kopmayacağım

Daha sonra Pamukova’da bir dizi ziyarette bulunan İnci’ye Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser ve Pamukova İlçe Başkanı Fatih Akın eşlik etti. Pamukova da cenazeye katılan ve vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Ali İnci, iyi ve kötü günde her zaman halkın yanında olacağını belirterek, Halkımızın yanında olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Halktan hiçbir zaman kopmayacağım ve bu tür ziyaretlerimizi sıklıkla gerçekleştireceğim dedi.

Geyvelilerle bir araya geldi

Geyve Belediyesi’nin şehitler için düzenlediği mevlit programına katılan İnci, Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya ve İlçe Başkanı Muhittin Irmak ile birlikte vatandaşlarla bir araya geldi. İnci,  AK Parti’nin Türkiye’yi imar ettiğine vurgu yaparak, sözlerini şöyle sürdürdü: AK Parti, Türkiye’ye yeni siyasi anlayışlar katan demokratikleşme ve özgürlükler alanlarını genişleten bir partidir. AK Parti, söylenemeyenleri söylemiş, yapılamayanları yapmış, hayal dahi edilemeyenleri gerçeğe dönüştürmüştür. Milletle aynı dili konuşan AK Parti kadroları, her alanda ülkemizi ve milletimizi düşünerek hareket etmiştir. Bundan sonrada aynı kararlılıkla, aynı ilkeli davranış ile yoluna devam edecektir. Biz her zaman sizlerle bir ve beraberiz.


Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2015, 12:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184