TUTKUN MHP’DEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI

MHP Meclis Üyesi Vural Tutkun MHP üyeliğinden istifa ettiğini açıklayarak Meclis üyeliğini bağımsız olarak devam edeceğini söyledi.

TUTKUN MHP’DEN İSTİFA ETTİĞİNİ AÇIKLADI


MHP Meclis Üyesi Vural Tutkun MHP Parti üyeliğinden istifa ettiğini belirten dilekçesini İlçe Teşkilatına gönderdiğini belirtti.

Tutkun Parti üyeliğinden istifa etmesi ile ilgili yaptığı açıklamada ise şu ifadelere yer verdi.  Şubat ayı Meclis Toplantısında yer alan5. Maddede Karadere mahallesinde bulunan arazi satışı ile ilgili İlçe teşkilatında yapılan grup toplantısında bu maddeye grup olarak evet verileceği yönünde karar çıkmasına karşı çıktığını ve red vereceğini açıkladı.

Red vereceğini açıklamasının ardından Meclis toplantısı öncesi MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu konu ile ilgili Tutkun’a grup kararına uymaması halinde Meclis toplantısına katılmamasını söylemesi üzerine Toplantı sonrası MHP Üyeliğinden istifa ettiğini açıkladı.

Tutkun ayrıca Parti üyeliğinden istifa ettiğini Meclis Üyeliğine ise bundan böyle Bağımsız Meclis Üyesi olarak katılacağını dile getirdi.

MHP’de tartışmalara neden olan ve istifaya yol açan 5. Madde de yer alan Karadere mahallesin de ki arazi ile ilgili madde oy birliği ile Komisyona geri gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2017, 18:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184