ÜLKÜCÜ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ BİLDİRİ DAĞITTI

SAÜ Eğitim Fakültesinde Ülkücü Öğrenciler İstanbul Beşiktaş’ta yaşanman terör olaylarının ardından bildiri dağıtarak şehitlere Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilediler.

ÜLKÜCÜ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ BİLDİRİ DAĞITTI


Eğitim Fakültesi Ülkücü Öğrencileri Fakülte bahçe de açtıkları stand’da hazırladıkları bildiriyi dağıttılar.

Üniversite Öğrencilerinin hazırladığı “ VE KAHRAMANLAR CAN VERİR YURDU YAŞATMAK İÇİN”  başlıklı bildiride şu ifadeler yer aldı. “ Yere düştü kaskınız, annenizin öpmeye kıyamadığı alnınızı koruyan. Kim bilir kaçtı yaşınız, 20-21-22… Evet daha gencecikti yaşları. 10 Aralık cumartesi günü saat 22:30’da İstanbul Beşiktaş stadı yanı çevik kuvvet toplanma alanı ve Maçka parkında gerçekleştirilen kahpe saldırıda 33 çevik kuvvet polisimiz, 8 sivil vatandaşımız şehit olmuştur. Bu saldırı yüce Türk milletinin milli ve manevi değerlerine yapılan ilk saldırı değildir. Nice zorluklara göğüs geren bu necip millet her defasında “VATAN SAĞOLSUN” diyerek kendi evi bildikleri vatan topraklarına canlarını vermişlerdir. Bizler şehadeti düğün günü olarak gören bir milletiz. Nihal Atsız’ın “Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz” dizesi de Çevik kuvvet polislerimizin sık kullandığı cümledir. Yaşları 20-25 varı yoğu Kuran, Bayrak, Vatan, Millet olan gencecik vatan evlatları. Hiç birşeyden habersiz masum vatandaşlarımız.

Ülkücü Türk gençliği olarak Terörün, teröristin ve teröre destek verenin her daim karşısında durduk, durmaya da devam edeceğiz. Şehit olan Polis, Asker ve sivil vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Unutursak kanımız kurusun”  şeklinde hazırlanan bildiri dağıtıldı.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2016, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184