ÜLKÜCÜLER İFTARDA BULUŞTU

Hendek ülkü ocakları eğitim ve kültür vakfının verdiği iftar hava muhalefeti nedeniyle Öztürk düğün salonunda yoğun katılımla gerçekleşti.

ÜLKÜCÜLER İFTARDA BULUŞTU


Hendek Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı başkanı İsmail Baykal ve yönetiminin ev sahipliğini yaptığı iftar programına MHP il başkanı M. Levent Bülbül, İl Yönetimi, MHP Hendek  İlçe Başkanı Atilla Tezgel, ilçe yönetimi MHP belediye meclis üyeleri, İl Ocak Başkanı Serdar Gül, Eski İl Başkanlarından Muharrem Bülbül, MHP eski ilçe başkanlar Ahmet Mercan,Turgut Babaoğlu, Hendek Ülkücü İşçiler Dernek Başkanı Emrah Kartal,yönetimi,partililerin yanı sıra vatandaşlarda katıldı.

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı Başkanı İsmail Baykal ve yönetimi iftara katılan tüm misafirlerle tek tek yakından ilgilendi oruçların açılmasıyla iftar yemeğinin sonunda yapılan duanın ardından misafirler bol bol sohbet etme imkânı buldular.

İftar yemeği sonrası MHP eski İlçe başkanı Turgut Babaoğlu, Hendek ülkü ocakları eğitim ve kültür Vakfı  başkanı İsmail Baykal’a tablo hediye ederek güzel gecen iftar yemeğinde emeği geçek herkese teşekkür etti.

İftar programı sonrası MHP il başkanı M. Levent Bülbül, il yönetimi, MHP ilçe yönetimi başkanı Atilla Tezgel ve beraberindekiler Hendek Ülkü Ocakları Eğitim Ve Kültür Vakfı’nı ziyaret ettiler.Ülkü Ocakları Binasında  çay keyfiyle beraber yapılan sohbette MHP il başkanı M.Levent Bülbül kısa süre sonra yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili bilgi vererek değerlendirmelerde bulundu.












Güncelleme Tarihi: 21 Temmuz 2014, 15:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184