ÜLKÜCÜLER ŞEHİT FIRAT ÇAKIROĞLU’NU UNUTMADI

Ege Üniversitesinde 20 Şubat 2015 tarihinde çıkan kavgada PKK yandaşı öğrenciler tarafından bıçaklanarak öldürülen 24 yaşındaki Fırat Yılmaz Çakıroğlu Hendek’te anıldı.

ÜLKÜCÜLER ŞEHİT FIRAT ÇAKIROĞLU’NU UNUTMADI


Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı, şehit olan Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun vefatının 3.yıldönümünde unutmayarak yürüyüş düzenledi.

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı önünden başlayan yürüyüşe MHP İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Meclis Üyesi Vural Tutkun, Hendek Ülkü Ocakları Başkanı Süleyman Kalk, Yönetimi, Asenalar ve genç ülkücüler katıldı.

Cumhuriyet Meydanı ve Muammer Sencer Caddesi üzerinden Eğitim Fakültesi önüne kadar yürüyen Ülkücüler “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu” sloganları attılar.

 

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Süleyman Kalk yürüyüşün sonunda Eğitim Fakültesi önünde yaptığı konuşmasında “Öncelikle ülkemizde son yıllarda artarak devam eden kadına şiddet ve çocuk istismarına karşı devletimizi bir kez daha göreve çağırıyor ve terörist vatan hainlerine ve sapık zihniyetli mahlukatlara idam istiyoruz.

Aynı zamanda kahraman Türk ordusuna zeytin dalı harekâtında rabbim güç kuvvet versin ayaklarına taş değdirmesin şehitlerimize rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum.

Bugün Türkiye’de ve özellikle üniversitelerde yuvalanan terör örgütü yandaşlarına bu vatanın sahipsiz olmadığını bir kez daha göstermek ve 20 Şubat 2015’de ege üniversitesiEdebiyat Fakültesi Tarih bölümü 4. Sınıf öğrencisi Ülkü Ocakları Ege Üniversitesi sorumlusu Fırat Yılmaz Çakıroğlu reisimizin terörist vatan hainlerince şehit edilişinin yıldönümünde anmak için toplandık.

Türk milleti tarih boyunca hiçbir zaman zalime boyun eğmemiş vatan hainlerine fırsat vermemiştir. Bizler ülkücüler olarak bu toprakları ne dış güçlere nede terör örgütlerine kurban vermeyeceğiz. Önceliğimiz her daim bu vatana Fırat gibi eli kalem tutan vatanına milletine ailesine saygılı hayırlı ahlaklı bilinçli gençler yetiştirmek ve vatana millete kayıtsız şartsız hizmet etmektir.

Tabi ki 15 temmuz darbe girişimi ve daha öncede olduğu gibi Fırat kardeşimiz ve arkadaşları kolluk kuvvetlerinin yetersiz kaldığı rektör ve eğitimci kılığına bürünmüş vatan hainlerinin görmezden geldiği yerde nasıl vatan aşkıyla şehadete koştuysalar bu günde aynı irade ile ülkücü hareket şehadete koşmaya hazırdır.

Unutulmamalıdır ki vatan ne Türkiye’dir Türk’lere ne Türkistan, vatan büyük ve müebbet bir ülkedir Türk’lere Turan. Ülkücü hareket var olduğu sürece teröriste vatan hainine bu topraklarda huzur yoktur.

Konuşmama son verirken herkes bilmelidir ki FERMAN BAŞBUĞ’UN FAKÜLTELER BİZİMDİR” ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Süleyman Kalk’ın Ülkücü yemini ettirmesinin ardından yürüyüş sessizce sona erdi.


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2018, 18:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184