ÜLKÜCÜLER TÜRKMENLERE YARDIM GÖNDERDİ

Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından başlatılan Kampanya çerçevesinde toplanan yardım, Suriye’de ki Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere Hendek’ten yola çıktı.

ÜLKÜCÜLER TÜRKMENLERE YARDIM GÖNDERDİ


Türkmen'lerin çektiği acılara kayıtsız kalmamak soydaşlarımız için fedakârlıktan kaçınmamak için çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Hendek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Süleyman Kalk, 
Allah dedik! Şehadet şerbetini kana kana içeriz dedik. Hendek halkı, uzaklardan gelen öğrenci kardeşlerimiz; Abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz, büyüklerimiz durdurak bilmeden, uzak yakın demeden, düşünmeden, göz kırpmadan, zor durumda cesurca, kahramanca tekbir getirerek topraklarını savunan yürekli soydaşlarımıza yardım için ellerini değil, gövdelerini taşın altına koymaktan bir an olsun geri durmadılar.

Yardımları için tüm Hendek halkına, Ülkü ocakları ve Türkmenler adına Teşekkürü bir borç biliyoruz. Tarih bu ince ve merhamet dolu hareketi hiç unutmayacak... Teşekkürler Hendek! Teşekkürler Hala Vicdanlarını kaybetmemiş olan naif insanlar! Allah yaptığınız ve yapacağınız yardımları katında kabul eylesin. Türkmenlere yapılan yardım hareketimiz bugün itibariyle sona ermiştir. Hepinizden Allah razı olsun dedi.

Hendek’te yardımsever vatandaşlar ve öğrenciler tarafından hazırlanan gıda ve Tekstil paketleri, Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere yola çıkarıldı.

Güncelleme Tarihi: 14 Aralık 2015, 10:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184