UNCUOĞLU, DÜNYA BU SEÇİMİ BEKLİYOR

Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Sofu ile birlikte Hendek'te destek istedi.

UNCUOĞLU, DÜNYA BU SEÇİMİ BEKLİYOR


Ak Parti 
Hendek SKM'nın akşam Programına katılan Ak Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ve Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ile birlikte Hendeğin Mahallelerinde kahvehane ve esnaf ziyaretleri yaptı, Cemiyetlere katıldı.

Uncuoğlu, Püsküllü ve Sofu akşam Programında; Uzuncaorman, Kargalı ve Puna Mahallelerinde Esnaf ve kahvehanelerde Vatandaşlarla bir araya geldi.

İstikrar için Tek Başına İş Başına

Uncuoğlu, Türkiye’nin bu gün en çok ihtiyacı olan şeyin İstikrar olduğunu, tek başına iktidara gelebilecek tek partinin de Ak Parti olduğunu belirterek, Milletimiz istikrar için Ak Parti’yi tek başına iş başına getirecek, Milletimize güveniyoruz dedi.

Dünya bu secimi bekliyor

Bütün dünyanın gözü 1 kasım’da Türkiye’de, Türkiye yeniden istikrara kavuşacak mı? Yoksa yanı başımızda Yunanistan gibi mi olacak, belirsizliğe doğru mu sürüklenecek, Türkiye’nin üzerinde oynanmak istenen oyunları bozmak, uzlaşmaya ve koalisyona yanaşmayarak ülkemizi siyasi belirsizliğe götüren muhalefet liderlerine ikazımızı yapmak, istikrar içerisinde yatırımları devam ettirmek, ülkemizin huzurunu bozmak isteyenlere karşı birlik olmak için 1 kasım’da “sen ben yok Türkiye var” diyeceğiz diye konuştu.

Uncuoğlu, Püsküllü ve Sofu son olarak Düğün cemiyetine katıldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ekim 2015, 09:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184