UNCUOĞLU HENDEK’TE ZİYARETLERDE BULUNDU

Ak Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu Hendek Ak Parti İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu ve teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

UNCUOĞLU HENDEK’TE ZİYARETLERDE BULUNDU


Milletvekili Uncuoğlu İlçe başkanı Sofu ile birlikte saat 12 de İlçe Teşkilat binasına gelerek toplantı odasında teşkilat mensupları ile görüştü. Toplantı odasında ülke gündemi ve yaklaşan kogre süreci hakkında bilgiler veren vekil Uncuoğlu, ilçe Başkanı Sofu ile Cuma namazı için teşkilattan ayrıldılar.

Milletvekili Uncuoğlu “16 Nisan referandumu ile Memleketimiz için önemli bir virajı almış olduk.Bu önemli anayasa Değişikliği ile Ülkemizi koalisyonlardan, başıboş kalmaktan, zayıf hükümetlerden,krizlerden kurtaracak Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi 2019 seçimleriyle hayata geçmiş olacak.Millete hizmet yolunda önümüzde yine zorlu bir süreç var. Şer ittifaklarıyla her alanda mücadele ederek 2019 seçimlerinde aziz milletimizin teveccühüyle yine AK Partimizin iktidarıyla,Türkiye’mizi her alanda muasır seviyelere çıkarma gayretinde olacağız.

Metal yorgunluk ve kongre süreci

Yeni atılım döneminde genel merkezimizin teşkilat performanslarına göre değerlendirmeleriyle önümüzdeki kongrelerle tazelenerek görev alacak teşkilatlarımızın bu zorlu süreçte de ilk günkü aşkla canla başla mücadele edeceklerine inancımız tamdır.Sakarya’mızda teşkilatlarımız herzamanki gibi başarılı bir sınav verdiler.3 ilçe başkanımız 3 dönem kuralı gereğince bayrak değişimi yapacaklar.Diğer ilçe teşkilatlarımız da Hendek teşkilatımız da samimi gayret ve çalışmalarıyla sağolsunlar her zaman sandıkta başarılı sonuçlar aldılar. Genel merkezimiz her dönemki gibi bu kongrelerde de gerekli istişare ve değerlendirmelerle sürecin sağlıklı işlemesini ve başarılı sonuçlar alınmasını sağlayacaktır.

15 Temmuz hain darbe kalkışması karşısında aziz milletimizin kahramanca duruşu ve canı pahasına verdiği mücadeleyi maruz kaldığı o büyük ihaneti yok sayan görmezden gelen İçerdeki ve dışardaki şer odakları hain planlarla saldırılarına devam ediyor.Aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize sağlık sıhhat diliyor şükranlarımızı ifade ediyoruz. 15 Temmuzdan bu yana sürekli görüyorsunuz, duyuyorsunuz bazı devletler gerek ekonomik gerekse siyasi alanlarda yeni tezgâhlar tuzaklar kurmanın peşindeler.Eskisi gibi  suya sabuna dokunmayan ,borç alıp emir alan ve oynanan oyunlara ses çıkarmayan bir ülke olmadığımız için her türlü düşmanlığa ve ikiyüzlü hain saldırılara başvuruyorlar.

Her ne yaparlarsa yapsınlar yine karşılarında Cumhurbaşkanımız Milletin Adamı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde mücadeleye azimli kararlı güçlü ve istikrarlı bir Türkiye bulmaları için 2019 seçimlerinde başarılı olmak zorundayız.Milletimizin teveccühünü kazanmak için canla başla bugünden çalışmalara başladık.Hepimizin Allah yar ve yardımcısı olsun.Cumamız mübarek olsun” dedi

Taziye Ziyareti ve Cuma Namazı için Kargalı camisine giden Milletvekili Uncuoğlu ve İlçe Başkanı Sofu namazdan sonraHendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü ile birlikte Selman Dede Anma, Sünnet ve Güreş Etkinliği Saat Kulesi önünde başlayan kortej yürüyüşüne katıldılar. Edirne Tarihi Kırkpınar ekibi ile birlikte başlayan yürüyüş Hendek Meydanı’ndan devam ederek Hendek Belediyesi önünde hatıra fotoğrafı ardından sona erdi.


Milletvekili Uncuoğlu Belediye Başkanı İrfan Püsküllü İlçe Başkanı Sofu ve yönetim arkadaşları ile birlikte Hendek Küçük Sanayi Sitesi Yönetim binasına giderek Cengiz Varlıca ve yönetimini ziyaret ettiler.  Sanayi Sitesi ile ilgili konuların konuşulduğu ziyarette Başkan Varlıca hükümetin bazı vergileri kaldırmasından dolayı Milletvekili Recep Unçuoğluna teşekkür etti.

Milletvekili Uncuoğlu ve heyet Hendek kafeler caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulundular.

Milletvekili Uncuoğlu Belediye Başkanı İrfan Püsküllü İlçe Başkanı Sofu ve yönetim arkadaşları Hendek Pınarlı Mahallesinde bir haneyi ziyaret ettiler. Evinin bahçesinde toprak kaymaları nedeniyle mağdur olan Pınarlı mahallesi sakininin derdini dinlediler Milletvekili bazı notlar aldı.

Hendek Saat kafe bahçesinde cay içen heyet bazı vatandaşlarla gündem hakkında sohbet ettikten sonra Milletvekili Uncuoğlu Hendek İlçesinden  ayrıldı.




Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2017, 08:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184