Uncuoğlu ve Sofu’dan Anlamlı Ziyaret

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Ak Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu Cuma Namazı sonrası Camii cemaati ile istişareleri sonrası Hendekli kadın esnafları ziyaret ederek kadın esnafların 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladı.

Uncuoğlu ve Sofu’dan Anlamlı Ziyaret


Gün içerisinde Puna’daki Vatandaşlar ile bir araya gelen Uncuoğlu ile Sofu, akşam saatlerinde KYK’daki bayanları ziyaret etti.

Ak Parti Kadın Kollarının 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Hendekli hanımlara HGM’de kadınlar günü programı düzenledi. Binlerce bayanın katıldığı programa iştirak eden Uncuoğlu, Baykal ve Sofu hanımlara hitap etti.

Kadınlarımızla daha güçlüyüz

Eğitimden sağlığa, güvenlikten ticarete kadar kadınların toplumun her noktasında olduğunu ve ciddi etkiler oluşturduğunu söyleyen Sofu, b
izim için 8 mart Dünya Kadınlar günü sadece yeterli değil, Bizim için her gün Dünya kadınlar günü, her gün Dünya anneler günü ve yine peygamberimiz buyuruyor.

Cennet Annelerin Ayakları altındadır. Her biri bizler için çok değerlidir. İnşallah bunu belediye başkanı seçildikten sonrada her alanda hissettireceğiz. İnşallah Allah yolumuzu açık etsin. İşimiz kolay etsin, Allah yar ve yardımcımız olsun. Bu güne kadar girdiğimiz her seçimde zaferle çıktık. Bu seçimden de inşallah alnımızın akı ile çıkacağız. Bundan da bir şüphemiz yok. Her biriniz kendi evladı adaymış gibi çalışıyorsunuz, inşallah son 25 gün kaldı performansınızı düşürmüyoruz. Biraz daha yükseltiyoruz 
dedi.


Uncuoğlu ve Sofu Yeşilvadi sakinleri ile bir araya geldi

Ak Parti Sakarya Milletvekili Recep Uncuoğlu ve Cumhur İttifakı Hendek Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Sofu, seçim çalışmaları kapsamında Yeşilvadi’ye geçerek mahalleli ile bir araya geldi.

Meşaleler ve havai fişeklerle yapılan karşılama adeta mahallede büyük ses getirdi. Uncuoğlu Mahalleliye yaptığı konuşmasında, yoğun bir kalabalıkla gerçekleşen ziyarette önümüzdeki takvimde Vekilliğin bütün imkanlarını kullanarak canla başla çalışacağım. Bunun olması için sizin desteğiniz, duanız, inancınız lazım. Bugün hamdolsun Hendek'te birçok hemşerimiz ile bir araya geldik. Anlıyoruz bu teveccühü Ali Kemal Başkan almış kazanmış, buna layık olmak için de yolda gelirken bile neler yapmalıyız diye istişaresini yapıyor.

Ben inşaat mühendisiyim teknik bir insanım öyle her şeyi siyaseten düşünmem, bir plan program dahilinde düşünüyorum. Yapamayacağımız taahhüttün altına girmeyiz. Bu nedenle verdiğimiz her sözü düşünerek veririz. Bugün anladım i Hendek Ali Kemal Sofu’ya sahip çıkıyor. İnşallah ta 31 Mart akşamı bunu sandıklarda gösterecekler.” İfadelilerini kullandı. Sofu konuşmasında Hendek’te hayata geçirmeyi, hedefledikleri projelerden bahsetti. Olmayacak şeyi yapacağız demiyoruz. İnşallah verdiğimiz her sözün arkasındayız. Bizleri coşkuyla karşılayan mahalle sakinlerine desteklerinden ötürü teşekkür ederim dedi.

Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2019, 08:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184