ÜNVER, ESNAF VE ÇİFTÇİMİZ MHP İKTİDARIYLA DÜZENE GİRECEK

MHP Sakarya Milletvekili adayı Orhan Ünver, Hendek'te Vatandaşlar ile bir araya geldi.

ÜNVER, ESNAF VE ÇİFTÇİMİZ MHP İKTİDARIYLA DÜZENE GİRECEK


Seçim çalışmaları kapsamında diyar diyar gezen, Sakarya’da basmadık yer, girmedik köy kalmayan Sakarya MHP Milletvekili Adayı Orhan Ünver, Hendek’te adeta esti.

Partisinin Hendek belediye Başkan Adayı olan İlçe Başkanı Turgut Babaoğlu ve beraberindeki ilçe yöneticileri ile birlikte ilçe merkezindeki esnaflar tek tek ziyaret eden Orhan Ünver, MH’nin esnaflara yönelik seçim çalışmalarını anlattı.

Ünver, 7 Haziran’da Hendek bizimle yürürse, 8 Haziran’da Sakarya’ya yeni bir güneş doğacak. Esnaf ve sanatkâr kardeşim MHP iktidarında, yeni işyeri açtıysan, meraklanma beş yıl süreyle gelir vergisinden seni muaf tutacağız. İlave olarak, kendi adına ödediğin sigorta primlerinin yarısı beş yıl süreyle devlet tarafından karşılanacaktır. Emeklilerimizin banka promosyonu alabilmeleri, esnafın emekli aylığından kesilen sosyal güvenlik destek priminin kaldırılması için kararlı adımlarla yürüyoruz.

Asgari ücreti net 1400 liraya çıkaracağız. Asgari ücretten vergi almayacağız, ücretlilerin asgari ücret kadar gelirini vergi dışı bırakacağız. Esnaf, Bağ-Kur emeklilerimizin aylıklarını iyileştireceğiz. Gerçek manada intibak düzenlemesi yapacağız. Emekli aylıkları arasındaki eşitsizlikleri gidereceğiz. Herkesin gözü aydın olsun. Yeter ki bizimle yürü Hendek dedi.
Bizimle yürü Puna, Ortaköy, Mardinler, Çayırbaşı, Türbeköy ve Beyköy

30 Mart’ta Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinde gösterilen ilgiden ötürü kimseyi unutmadığını, vefa borcu ödemeye geldiğini de belirten Ünver, Biz Büyükşehir Belediye başkanı adayıyken ne dediysek çıkmıştır.

AK Partiye oy veren vatandaşlarımız, sizler köy halkı olarak, Büyükşehir yasasından ötürü Büyükşehir’e bağlanması adına sizler oy verdiniz. Köyleriniz mahalle oldu. Su saatleri takıldı, köyden yararlandığınız avantajlar ellerinizden alındı. Adapazarı merkeziyle bir tutuldu ancak merkezdeki hizmet sizlere gelmedi.

7 Haziran’da yapılacak genel seçimler Türkiye ve Sakaryamız için hayli önem taşıyor. Biz iktidar olduğumuz da ilk önce Büyükşehir yasasının tamamını değiştireceğiz. Mahalle olan köyleriniz eskisi gibi köy statüsüne kavuşturacağız. Merkezdeki vatandaşlar nasıl hizmet alıyorsa, aynı hizmeti szilerden alacaksınız.

Tüm beldeler yeniden açılacak. Puna, Ortaköy, Mardinler, Çayırbaşı, Türbeköy ve Beyköy’ü birleştirerek, Belde yapacağız. Buralar tarımla geçinen köylerdir. Ektiğiniz ürünün fiyat garantisi vereceğiz ve ona göre ekim yapacaksınız. Yine gübre, mazot, fidan desteği artarak devam edecek. Mazot 4.75 TL’den çiftimize 1.75 TL’ye vereceğiz. Emekliye askeri ücret düzeyde yılda 2 kez prim vereceğiz.

Asgari ücretten vergileri kaldırıp net 1400 yapacağız. 65 yaşını doldurmuş kardeşlerim, rahat olun, size ödenen aylığı 300 liraya çıkaracağız. Köy ve mahalle muhtar maaşlarının en az asgari ücret kadar yükselmesi, yani en az 1400 lira olması için gereğini yapacağız. Köy ve mahalle ihtiyar heyetinde görev alan kardeşlerimin her ay 150 lira huzur hakkı alması için lazım gelen tedbirleri alacağız şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2015, 18:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184