ÜSTÜN, HADDİNİ AŞTI

Söğüt Şenliklerinde yaşanan gergin olayların yankısı devam ederken, olaylar sonrasında “Destici’ye yakışmadı” şeklinde açıklama yapan TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’e, BBP Sakarya İl Teşkilatı’ndan yanıt gecikmedi.

ÜSTÜN, HADDİNİ AŞTI



Çillioğlu açıklamasında Üstün’ü haddini aşmakla eleştirdi. İşte BBP Sakarya İl Başkanı Suat Çillioğlu’nun Vekil Üstün’e verdiği o açıklama:

“Üstünlerin hukuku değil, hukukun üstünlüğü”

 “Üstünlerin hukuku değil; hukukun üstünlüğü!” prensibini savunagelmiş Büyük Birlik Partisi; aynı zamanda kültür değerlerimize de gönülden bağlıdır!

 “Katılacak kişiler önceden bildirilmişti”

Partimiz; Osmanlı’nın kuruluş beldesi olan Bilecik Söğüt ilçesinde her yıl düzenlenen etkinliklere ceddimize saygı gereği gönüllü olarak katılmıştır! Bu yıl da 733.Ertuğrul Gazi’yi anma ve Yörük şenliklerine parti olarak katılma kararı alınmış, karar ve katılımcı listesi Bilecik valiliğine 09.09.2014 tarihli bir yazı ile bildirilmiştir.

 Ancak (12 ve 13 Eylül 2014) tarihlerindeki programlara; ilgili faks yazılarının tarihlerinden de açıkça anlaşılabileceği üzere, BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’nin başka programları gerekçesiyle katılamayacağı ilgililere bildirilmiştir!

 “Yanlış yorumlandı”

Buna rağmen tertip komitesinin bu iki gün için, iki ayrı faks yazılarımıza rağmen yanlış anlamaları sonucu; 14.09.2014 Pazar tarihindeki etkinliklere de katılmayacağımız gibi bir anlam çıkartmışlar ve bu yanlış yorumlamaları neticesinde de; maalesef Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici’ye konuşma hakkı verilmemiş ve binlerce BBP’li Alperen orada adeta yok hükmünde sayılmıştır!

 “Seviyesiz ve yakışıksız”

Sayın Ayhan Sefer Üstün; 16.09.2014 tarihli beyanlarında BBP Genel Başkanı Sayın Mustafa Destici ve Büyük Birlik Partisi gibi nezih bir camiayı hedef alan ve haddini aşan oldukça haksız, bir o kadar yakışıksız ve seviyesiz sözler sarf etmiştir! Bu seviyeden noksan tavır, insan hakları komisyonu başkanlığı yapmış bir zat’a yakışmayan bir tarz olmuştur.

 “Ucuz eylem ve engellemeler, bizi güçlendirir”

Büyük Birlik Partisi; aziz milletimizin gönlünde yer etmiş ve tarihi kökleri oldukça derinlerde olan bir siyasi hareketin adıdır! Korkunun ecele faydası olmadığını henüz kavrayamayanların, bu gibi itibarsızlaştırma amaçlı “ucuz”  yaklaşımlar ve engelleme eylemleri; partimizi daha da güçlendirecek ve Büyük Türk Milletinin hizmetine taşımaktan başka hiçbir işe de yaramayacaktır!

 “Takdir kamuoyunun”

Konunun gerçek değerlemesini aziz milletimiz yapacaktır! Dürüst, seviyeli, ilkeli siyasetten yana tavır belirleyen tüm duyarlı halkımızı Büyük Birlik Partisi çatısı altında hep birlikte siyaset yapmaya çağırıyoruz!”

Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2014, 21:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184