YARINLAR HEP AYDINLIK OLACAK

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti İl Gençlik Kolları yönetimi ile bir araya geldi.

 YARINLAR HEP AYDINLIK OLACAK


AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Keçeoğlu, Başkan Toçoğlu’nun yeni döneminin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

Keçeoğlu, Değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeki Toçoğlu, her zaman yanımızda oldu, bize büyük destek verdi. İnşallah Başkanımızın yeni döneminde de şehrimiz için çalışmaya devam edeceğiz diye konuştu.

Yapacak çok işimiz var

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Çok şükür milletimizin deesteğiyle tekrar görevimizin başına geldik. İnşallah yeni dönemimizde daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak için durmadan çalışacağız. Yorulma gibi bir lüksümüz yok. Bizim daha yapacak çok işimiz var. Milletimize hizmet sevdamız var. Gençlerimizle, kadınlarımızla, çokcuklarımızla daha mutlu bir şehir inşa edeceğiz şeklinde konuştu.

Kendinden emin bir gençlik

AK Gençliği düşüncelerini savunmada hep ileride görmek istediklerini sözlerine ekleyerek konuş masına devam eden Başkan Toçoğlu, Emin adımlarla yoluna devam eden, değerlerine ve inançlarına sahip çıkan gençliğimiz asla geride durmamalıdır.

AK Gençliği hep ileride görmek isteriz. Gençliğimiz, fikriyle, duruşuyla, Hakk’a olan bağlılığıyla her zaman örnek olmalıdır. İnşallah AK Geçliğimiz var olduğu sürece yarınlar hep aydınlık olacaktır ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2014, 12:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184