Yeniden Refah Partisi Kongre Yaptı

Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresi yoğun katılımla gerçekleşti.

Yeniden Refah Partisi Kongre Yaptı


Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresine tek liste ile giden Faruk Özkür Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı oldu.

Hendek Belediyesi Ticaret Merkezi konferans salonunda gerçekleşen Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Teşkilatı 1. Olağan Kongresine Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yücel Mollaismailoğlu, Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Hasan Serdar Baykal, Meclis Üyeleri, Yeniden Refah Partisi Sakarya İl Başkanı Hasan Çınar ve Yönetimi, Yeniden Refah Partisi Düzce İl Başkanı Nezir Merttürk, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanları ve Vatandaşlar katıldı.

Beytullah Bilgiç tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan program Divan Üyelerinin seçimleri ile devam etti.

Kongre Divan Başkanı Haydar Bulut olurken, Katip üyeler ise Biran Yasa, Mustafa Korkmaz’dan oluştu.

Divan teşekkülünün ardından İstiklal Marşı okunması sonrası gündem maddelerine geçildi.


Türk siyasetine nezaket, kalite ve seviye getirecek

Kongrede açılış konuşması yapan Kurucu Başkan ve Kongreye tek liste ile giden Faruk Özkür, Yeniden büyük Türkiye’yi kuracak olan, dünyada adalet nizamını tesis edecek olan Milli görüş lideri Dr. Muhammet Fatih Erbakan’ın arkasında nefer olmayı Allah bize nasip etti. Yeniden Refah Partisi Türk siyasetine nezaket, kalite ve seviye getirecektir. Yapılan doğruların ve hayırlı hizmetlerin destekçisi olacağız. Yapılan yanlışlarında her zaman karşısında olacağız. Doğrularını ortaya koyup, çözüm yollarını göstereceğiz. Bizler ikinci kırk yılın mücahitleri Hendek ilçe teşkilatı olarak Hendek’imiz için, ülkemiz için ve bütün insanlığın kurtuluşu için canla, başla çalışacağımıza söz veriyoruz. Kapı kapı, fert fert dolaşıp davamızı anlatacağız. 1. Olağan Kongremiz Hendek’imiz, Sakarya’mız ve Ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyor, katılımlarınızdan dolayı teşekkürlerimi iletiyorum diye konuştu.

Faaliyet raporlarının okunmasının ardından Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Hasan Çınar ve Genel Başkan Yardımcısı Yücel Mollaismailoğlu Yerel Gündem ve Ülke gündemine dair değerlendirmeler yaparak Kongrenin hayırlı olması temennilerini iletti.

Konuşmaların ardından gündem maddelerine devam edilerek seçime geçildi.


Kongreye tek liste ile giden Faruk Özkür Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı olurken Yönetimi ise şu isimlerden oluştu;


Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Başkanı
Faruk Özkur


Yeniden Refah Partisi Hendek İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu
Celal Can, Erol Ataç, Halid Çanga, Recep Cihan Tezdoğan, Murat Çalman, Celal Güler, Cüneyt Mutlu, Süleyman Gürbüz, Mehmet Kodaman, Halim Tektaş, Kadir Uzunlar, Arif Çoban, Ali Agı, Musa Yılmaz ve Şenol Bahadır





Güncelleme Tarihi: 13 Nisan 2019, 09:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner83

banner184