Yiğidolar’dan Babaoğlu’na Tam Destek

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’nu Hendek’te ikamet eden Sivaslılar’ın misafiri oldu.

Yiğidolar’dan Babaoğlu’na Tam Destek


Babaoğlu için sürpriz organizasyon yapan Sivaslılar, İlçe merkezinden konvoy oluşturarak Babaoğlu’nu Çiftlik Mahallesinde ağırladılar.

Sivas’lılar Çiftlik Mahallesinde ağırladıkları Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu’na Sivasspor kaşkolu hediye ederek Yiğidoların tam destek verecekleri sözünü verdiler.
Sivas kadim bir Şehrimiz

Büyük Birlik Partisi Hendek Belediye Başkan Adayı Turgut Babaoğlu konuşmasında, öncelikle böyle güzel bir organizasyon yaptığınız için çok mutlu oldum. Hendek’te çok fazla sayıda Sivaslı hemşerimiz var. Sivaslı Şehit Lider rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu’nu da anmadan geçemeyeceğim. Sivas böyle vatanını, milletini seven değerli insanların yetiştiği bir kadim şehirdir. Sizin gibi Sivaslı Yiğidolar da bize değer katacaktır.
Derneğe kavuşturacağız

Bir başka konu inşallah sizi de bir Derneğe kavuşturup Hendek’te temsil noktasında sıkıntılarınızı gidereceğiz. Dernekleşmenin ardından güzel bir Dernek binası tahsis edeceğiz. Ne zaman bizi çağırırsanız yine geliriz. Misafirperverliklerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum dedi.


Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2019, 14:02
YORUM EKLE
YORUMLAR
ayhan tonyalı
ayhan tonyalı - 5 yıl Önce

hendekte oyun bozulmuştur,ali ihsan yavuz denen şahsiyetin yaptığı hesbı babaoğlu bozmuştur.hendek babaoğluna sahip çıkarsa ihsan yavuzun oyuncağı olmayacaktır.darısı akyazı sapanca ve karasu ,aksi hesap büyüktür, bozun bu oyunu.

SIRADAKİ HABER

banner83

banner184